Doslovno je to bio razlog što smo je ukinuli.Vi stvarno verujete da pesme mogu da se ispucaju? Kao da izađe deset pesama godišnje i kao da ste stvarno poslali svaku pesmu ikad dok je postojala Srbovizija.
Bukvalno polovina forumaša koji su tada učestvovali na Srboviziji danas nisu aktivni na ovom forumu, ja se ni ne sećam kada je bila poslednja Srbovizija??
Pa nije samo pitanje umeća. Različiti ljudi slušaju različitu muziku i znaju za različite izvođače. Nekako je prirodno. Sigurno nije ispucan ni baš svaki hit, a podrumare se tek nikad ne mogu ispucati.Pa nije se radilo da mi nismo umeli da iskopamo više ništa, nego nismo imali odakle, kad smo poslali 90 posto svega što ti može pasti na pamet.
Jbt gde se seti toga, stvarno jedna plemenita pesma.Kurava od Vanil
Ma idemo od 0, kakav stari spisak da gledamo kada se menja koncept... Možda mogu da se stavljaju neki uslovi kada se otvori tema tipa da se ne mogu baš slati na jednom izdanju i pesma iz 90-ih i pesma od prošle godine itd...
Sad si me za srce ujeo.Kako nisu, Bebi, Sivi, tetsujin, Leo Cezar, Stole, Mark, Niko mkd, Ivana ns, Arsenić, stefix, Ro, lignjoslav, zeleni, ja, ima ih još samo sad ne mogu da se setim. Mislim da je pored nas bilo još par njih redovnih koji nisu sad na forumu, tipa Mirko i ona Momirka za koju se sumnjalo da je Mala.
Sad si me za srce ujeo.A gde sam tu ja? Doduse, par godina sam ucestvovao, ne tako dugo kao vecina, ali to ne umanjuje da sam se "igrao" neko vreme. Jos imam i jednu pobedu.
A sto se tice pesama, samo treba nastaviti. Ne treba od nule. Ko sto creature pise, ima puno pesama. Pogotovo sada kada bukvalno na svake sekunde ispliva neka pesma.
Survivor sam igrao ranije u nekim stranim organizacijama i o b o ž a v a m, za to bih se definitivno prijavio![]()
Ja igrao par puta, jednom pobedio xDVolim ovaj entuzijazam
Igrao sam Survivor 4 sezone i plašim se da ga igram opet ali bih pomogao u organizaciji istog.