Predlozi i utisci o forumu

Ma idemo od 0, kakav stari spisak da gledamo kada se menja koncept... Možda mogu da se stavljaju neki uslovi kada se otvori tema tipa da se ne mogu baš slati na jednom izdanju i pesma iz 90-ih i pesma od prošle godine itd...

Pa ne može od 0 kad
Vi stvarno verujete da pesme mogu da se ispucaju? Kao da izađe deset pesama godišnje i kao da ste stvarno poslali svaku pesmu ikad dok je postojala Srbovizija.
Doslovno je to bio razlog što smo je ukinuli. 😆 Ostalo nas je doslovce 10ak jer su pesme domaće ugl. otišle i više niko nije hteo da sluša 7 pesmu sa albuma Ivane Ćosić 2000.
Da se kreće opet sa svim pesmama je glupo kad znamo rezultate i manje više bi bili slični na kraju. Nije se ukidala bez razloga.

Bukvalno polovina forumaša koji su tada učestvovali na Srboviziji danas nisu aktivni na ovom forumu, ja se ni ne sećam kada je bila poslednja Srbovizija?? Pre 6-7 godina??

Pa nije se radilo da mi nismo umeli da iskopamo više ništa, nego nismo imali odakle, kad smo poslali 90 posto svega što ti može pasti na pamet. Bukvalno se sećam da je bila čak i Kurava od Vanil, koje čak ne znam ni da li ima više na YTu 😆
Bukvalno polovina forumaša koji su tada učestvovali na Srboviziji danas nisu aktivni na ovom forumu, ja se ni ne sećam kada je bila poslednja Srbovizija??

Kako nisu, Bebi, Sivi, tetsujin, Leo Cezar, Stole, Mark, Niko mkd, Ivana ns, Arsenić, stefix, Ro, lignjoslav, zeleni, ja, ima ih još samo sad ne mogu da se setim. Mislim da je pored nas bilo još par njih redovnih koji nisu sad na forumu, tipa Mirko i ona Momirka za koju se sumnjalo da je Mala.

Pa nije se radilo da mi nismo umeli da iskopamo više ništa, nego nismo imali odakle, kad smo poslali 90 posto svega što ti može pasti na pamet.
Pa nije samo pitanje umeća. Različiti ljudi slušaju različitu muziku i znaju za različite izvođače. Nekako je prirodno. Sigurno nije ispucan ni baš svaki hit, a podrumare se tek nikad ne mogu ispucati.

Ma idemo od 0, kakav stari spisak da gledamo kada se menja koncept... Možda mogu da se stavljaju neki uslovi kada se otvori tema tipa da se ne mogu baš slati na jednom izdanju i pesma iz 90-ih i pesma od prošle godine itd...

Pa to je praktično onda novi FSC sa ograničenijim fondom pesama samo, a upravo je otprilike negde zbog toga i ukinuto to da Srbovizija ima teme.

A i delim mišljenje po pitanju traženja i pronalaženja pesama. Usput je dosta novih forumaša, smatram da oni koji ne žele učestvovati, slobodno je mogu zaobilaziti a ne treba da ograničavaju one koji bi želeli da se pokrene takvo takmičenje. :)

Kako nisu, Bebi, Sivi, tetsujin, Leo Cezar, Stole, Mark, Niko mkd, Ivana ns, Arsenić, stefix, Ro, lignjoslav, zeleni, ja, ima ih još samo sad ne mogu da se setim. Mislim da je pored nas bilo još par njih redovnih koji nisu sad na forumu, tipa Mirko i ona Momirka za koju se sumnjalo da je Mala.
Sad si me za srce ujeo. :eek::cry: A gde sam tu ja? Doduse, par godina sam ucestvovao, ne tako dugo kao vecina, ali to ne umanjuje da sam se "igrao" neko vreme. Jos imam i jednu pobedu. 😕

A sto se tice pesama, samo treba nastaviti. Ne treba od nule. Ko sto creature pise, ima puno pesama. Pogotovo sada kada bukvalno na svake sekunde ispliva neka pesma.

Mesečno jedna Srbovizija bez ograničenja bi bila prava stvar i prava mera.
Nastaviti gde se stalo sa pesmama, prošlo je godina i godina od poslednje Srbovizije, izašle su i neke nove pesme, ima i starih bisrera. Sigurno za svakoga po nešto.
Stvarno nema potrebe da ponovo slušamo celu diskografiju Aleksandre Radović. 🤣

Sad si me za srce ujeo. :eek::cry: A gde sam tu ja? Doduse, par godina sam ucestvovao, ne tako dugo kao vecina, ali to ne umanjuje da sam se "igrao" neko vreme. Jos imam i jednu pobedu. 😕

A sto se tice pesama, samo treba nastaviti. Ne treba od nule. Ko sto creature pise, ima puno pesama. Pogotovo sada kada bukvalno na svake sekunde ispliva neka pesma.

Pa ni mene nema a nisam propuštao Srbovizije osim tada kada sam pravio pauzu od Foruma 2 3 godine ali kad sam se vratio nijednom nisam propuštao :D

Ali reče Endrega da je neke zaboravio tako da mu je sve oprošteno!

Survivor sam igrao ranije u nekim stranim organizacijama i o b o ž a v a m, za to bih se definitivno prijavio❤️‍🔥

Volim ovaj entuzijazam :D

Igrao sam Survivor 4 sezone i plašim se da ga igram opet ali bih pomogao u organizaciji istog.

Volim ovaj entuzijazam :D

Igrao sam Survivor 4 sezone i plašim se da ga igram opet ali bih pomogao u organizaciji istog.
Ja igrao par puta, jednom pobedio xD

Posle sam imao problem jer sam zbog Survivora pokvario odnos sa nekim ljudima 🥴

Ja nisam takav da se naljutim zbog igre, ali nisu svi isti xD

Rado bih se prijavio da učestvujem

Back