Nije sve tako sivo
Ekspert
Što volim da vidim dramu, a da mene nema u bilo kom kontekstu.
Lepo za promenu
Lepo za promenu

1. Akra (izguglao)
Tačno će meteor da udari u zemlju !1!!Pod 3) Najzalije mi je sto se Pokahontas potrudio da napise komentare a skoro niko nije ni procitao. Samo cu morati da "kazem" da sam dobio jos jedan pozitivan komentar od tebe.Mozda jos jedan plasman za LU.
Ovo je teško
Malo kasnimo, al bolje ikad nego nikad!
Molimo Lea da stavi plejlistu na prvu stranicu, jedva smo je našli! Pa da krenemo...
Prvo polufinale:
![]()
Drugo polufinale:
- André Hazes - Leef - Ima taj neki quirky momenat, al više mi je iritantan nego što mi je simpatičan. Nekako mi s brda s dola.
- The B-52's - Love Shack - Super! Prijalo mi je u ovom danu koji izgleda kao da nije ni svanulo.
- MARA - Severa - Zanimljiva pesmica, al kako zvanično nema više leta ovaj ritam slabije kreće da me radi, sad smo u paćeništu.
- Jerry Heil - Додай гучності (12 points) - A i ova mi ima malo harizmu Nevene Božović tj sirovo slepilo, al makar joj glas prijatan i malo se osećam kao da sam u crkvi kad krene da zavija u refrenu.
- The HU feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach - Wolf Totem - Dobar totem, onako duboko ukorenjen. Želim da plaćkam uz ovu pesmu.
- Of Monsters and Men - Television Love - Osećao sam se nekako tragično u svemu ovome, ne znam jel to dobro ili loše to će moja svest procesuirati već.
- Johnny Huynh - Red Rose - Belgija na Evroviziji.
- Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev - Uffff, KIJEV je već nešto!
- Grace VanderWaal - What's Left Of Me - Predobra mi je ona, predobra mi je i pesma, sve mi odgovara!
- Annalisa - Maschio - Hvala zvezdetini, al nije me spičila ova pesma.
- Alex Warren feat. Joe Jonas - Burning Down - Trudio sam se da mi pesma ostane u pažnji, nemojte mi zameriti. Nije svet krojen za svakoga isto.
- Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty - Ova žena mi se smučila, a i ova druga.
- Raluca Radu - ALAI - O bože fenomenalno! Ajmo na Evroviziju!
- Florrie - Shot You Down - Kakav prelaz, ekstra. Prijala mi je pesmica od početka do kraja, nisam čuo za ovo hvala lepo.
- Wiktoria Kida & Księga Żywiołów - Mała Malusieńka - Uuu i ovo je poprilično dobro, etno kidalice nisu podbacile!
- Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem - Upečatljivo skupo, neupečatljivo sve ostalo.
- Sugarcult - Los Angeles - Ima svoju čar.
- Cinematic Orchestra feat. Patrick Watson - To Build A Home - E ovo je prelepo paćeništvo, mislim da mi je trebalo ovo da čujem. Dokaz da to što je sporo ne znači da je dosadno.
- BLOODYWOOD - NU DELHI - Ne znam šta sam očekivao, al ovu šizofreniju ne! Pregorelo iskreno!
- Nawal El Zoghbi - Orkoss - Ritam mnogo dobar, mene ovo iskreno izvozalo. Sad kako će se snaći u već dobroj konkurenciji u pf to ostaje da vidimo na krčkanju. Jako volim dvodinarsku estetiku to je on point.
- Kiki - Kuka itkee nyt? - E pa bilo mi je lepo dok sam slušao.
- Tijana Bogićević - Bezuslovno - E nju ne mogu ni da čujem.
- The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don't Cha - E ovo je legendarno, molim lepo! Podržavam!
![]()
- Levante -Niente da dire - Mnogo prijajuća pesma, prijala je u ovom danu. Kako sve uvek zavisi od našeg raspoloženja šta će nam se dopasti.
- White Lies - Tokyo - Nije ostavilo nekog traga u mojoj glavi.
- Ceca - Koža pamti - Svi znamo Cecine pesme napamet od a do š, samo lično mi bespotrebno na ovom izdanju.
- James Arthur & Kelly Clarkson - From the jump - Pa onako, žuti semafor.
- Devito - Amsterdam - Ovo je dobro prošlo, sad je već zicer.
- KATSEYE - Gabriela - Svidele su mi se rnb Victoria Secret p(t)ičice, sve je na mestu i lepo izgledaju.
- Faouzia - Unethical - Jel ima ova žena život ili ga živi na našem FSC-u? Imam osećaj da je samo nama poznata jer nisam čuo u svom kežual okruženju da iko zna ko je ona.
- Nightwish - The Islander - Očekivao sam Tarju, znači ništa. Njih volim kad prže, ovu njihovu eru ne volim.
- Lana Del Rey - Off to the races - Fan sam Lane Del Rej i hvala joj što je začetnica nove epohe. Ovaj album sam skroz preslušavao u studentskim danima i ova pesma mi je bila jedna od omiljenijih, svaka čast na odvažnosti jer razlikuje se od tipičnih Lana pesama.
- Selena Gomez & Marshmello - Wolves -I ovo sam čuo u svakom uglu svog života, nemam više reakcije.
- RAYE - WHERE IS MY HUSBAND! - Sve je dobro, al i ona je baš navalila kao gost nemojte da nam se brzo smuči.
- grandson - Blood // Water - Ona prva pesma što se pojavila, Poky kad je slao, to i dan danas slušam. Ovu ne verujem da ću, jedva sam čekao da prekinem.
- Ariana Grande & The Weeknd - Love Me Harder - I za ovo smo svi čuli i okej je, zvezdetine su to stoji, imaju hitove. Al nemam reakcije na nešto na šta si navikao.
- Fly By Midnight - In The Night - Šta sam sve čuo ovo mi još i okej, vidi se da mi je ovo polufinale po utisku slabije kad bih ovo ocenio super. Saksofon je jako doprineo tome, odmah mi je podiglo pesmu.
- S.A.R.S. - Lutka - Organski ne podnosim pesmu, hvala doviđenja.
- M.I.A - MARIGOLD - ONA JE SVETICA! Dobrodošla nazad!
- Tommee Profitt feat. SVRCINA - My Domain - Vrlo dobra tenzična numera.
- Tam - Sve još miriše na leto - Slatko, dobro spremljeno domaće slatko od dunja. Na to me asocira.
- Valencia Grace - Super Elastic - BOMBETINA! To je to, dovoljno sam rekao.
- SHUMEI - Цілуй - Pa onako, prijatno je zvučalo.
- Edis - Çek Tetiği - Hahaha, ovo mi je bilo simpatično jer je na turskom.
- Nemi pesnik - Zlatno doba - Nije loše, ima neki svoj smisao.
- Rade Jorović - Selo moje lepše od Pariza - Bukvalno Olja Bećković "Šta je svama, jel ste bolesni?!". Šala mala pošalica, tako shvatam i pesmu.
GLASANJE U POLUFINALU
30.9.2025. 8h - 5.10.2025. 19h