291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Last edited:
Pod 3) Najzalije mi je sto se Pokahontas potrudio da napise komentare a skoro niko nije ni procitao. Samo cu morati da "kazem" da sam dobio jos jedan pozitivan komentar od tebe. 🥹🫠 Mozda jos jedan plasman za LU.
Tačno će meteor da udari u zemlju !1!!

Ovo je teško 😶
3. Sijetl
5. ovo mi deluje lepo i zanima me šta je
6. Beograd
8. Kairo
10. Ljubljana
13. Nešto uz granicu sa Meksikom ili neka apokalipsa - neka bude Detroit
16. Vide se zastavice Kenije, neka bude Najrobi
18. Pariz
22. Zbog statue neka bude Bangkok
23. Prag, tamo ima ona iskrivljena zgrada, mada mi ovo ne liči na to
24. Tirana
25. ovo je ili ruska ili bugarska ćirilica na ovoj zgradi. Neka bude Moskva
26. ovaj prizor mi deluje kao da je negde bilo gde kod nas, a ne vidim lepo šta piše. Neka bude Podgorica.

1. Gana? Zbog zvezde.
2. Abu Dabi
3. Ankara
4. Bjuti blender u Bagdadu
5. UK? Ne znam.
6. Leovski fakultet, Beograd
7. Brazilija
8. Mnogo sitno
9. Ne znam
10. Ljubljana
11. Ako je drvo, Siera Leone. Tj. Fritaun.
12. Hanoi
13. Černobilj 😂
14. Ne znam
15. Monako
16. Sutomore
17. Grendland?
18. Pariz
19. Kito
20. Poznato, ali ne znam.
21. Riga? Baltik neki.
22. Ne znam
23. Taipei
24. Tirana
25. Minsk lol, ne vidim ništa
26. Jel ovo Madam Tiso? Ne znam.

1000026952.webp
Valencia Grace - Super Elastic
Wiktoria Kida & Księga Żywiołów - Mała Malusieńka
Tommee Profitt feat. SVRCINA - My Domain
KATSEYE - Gabriela
Cinematic Orchestra feat. Patrick Watson - To Build A Home
White Lies - Tokyo

Johnny Huynh - Red Rose
1000026950.webp

Selena Gomez & Marshmello - Wolves
Devito - Amsterdam
Fly By Midnight - In The Night
Faouzia - Unethical
M.I.A - MARIGOLD
SHUMEI - Цілуй
RAYE - WHERE IS MY HUSBAND!
Grace VanderWaal - What's Left Of Me
Raluca Radu - ALAI
Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem
Sugarcult - Los Angeles
Kiki - Kuka itkee nyt?
Jerry Heil - Додай гучності (12 points)
S.A.R.S. - Lutka
James Arthur & Kelly Clarkson - From the jump
Nightwish - The Islander
Alex Warren feat. Joe Jonas - Burning Down
1000026641.webp

André Hazes - Leef
The B-52's - Love Shack
MARA - Severa
The HU feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach - Wolf Totem
Of Monsters and Men - Television Love
Annalisa - Maschio
Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty
Florrie - Shot You Down
Tijana Bogićević - Bezuslovno
Levante -Niente da dire
grandson - Blood // Water
Ariana Grande & The Weeknd - Love Me Harder
Nemi pesnik - Zlatno doba
Edis - Çek Tetiği
Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev
The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don't Cha

1000024886.webp
Ceca - Koža pamti
Lana Del Rey - Off to the races
Rade Jorović - Selo moje lepše od Pariza
BLOODYWOOD - NU DELHI

Nawal El Zoghbi - Orkoss

Attachments

• 1000024886.webp
    1000024886.webp
    42.1 KB · Views: 3
1 Gana, ne znam koji grad
2 Abu Dabi
3 Bratislava
4 Bagdad
5 ovo je nesto britansko
6 Beograd
7 Rio
8 Kairo
9 Afrika, ne znam koja tacno drzava i grad
10 Ljubljana
11 Isto Afrika, ovo drvo se pominjalo na faxu, ali se ne secam gde je 🤭
12 Hanoi, Vjetnam
13
14
15 Monako
16 Nairobi
17 Grenland
18 Pariz
19 Ekvator, Kito
20 Bahami
21 Riga
22 Seul
23 Tajvan
24 Tirana
25 Belorusija
26 Beč

Jaooo, sećam se ovoga. 🤣🤣🤣🤣
I kako smo se mučili oko nekih slika da pronađemo. Jedno vreme sam i čuvala, ne znam da li ga još imam negde. 🤔😀

Malo kasnimo, al bolje ikad nego nikad!
Molimo Lea da stavi plejlistu na prvu stranicu, jedva smo je našli! Pa da krenemo...

Prvo polufinale:

8f8a22b1d945cad81766663612741129_w200.gif

1. André Hazes - Leef - Ima taj neki quirky momenat, al više mi je iritantan nego što mi je simpatičan. Nekako mi s brda s dola.
  2. The B-52's - Love Shack - Super! Prijalo mi je u ovom danu koji izgleda kao da nije ni svanulo.
  3. MARA - Severa - Zanimljiva pesmica, al kako zvanično nema više leta ovaj ritam slabije kreće da me radi, sad smo u paćeništu.
  4. Jerry Heil - Додай гучності (12 points) - A i ova mi ima malo harizmu Nevene Božović tj sirovo slepilo, al makar joj glas prijatan i malo se osećam kao da sam u crkvi kad krene da zavija u refrenu.
  5. The HU feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach - Wolf Totem - Dobar totem, onako duboko ukorenjen. Želim da plaćkam uz ovu pesmu.
  6. Of Monsters and Men - Television Love - Osećao sam se nekako tragično u svemu ovome, ne znam jel to dobro ili loše to će moja svest procesuirati već.
  7. Johnny Huynh - Red Rose - Belgija na Evroviziji.
  8. Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev - Uffff, KIJEV je već nešto!
  9. Grace VanderWaal - What's Left Of Me - Predobra mi je ona, predobra mi je i pesma, sve mi odgovara!
  10. Annalisa - Maschio - Hvala zvezdetini, al nije me spičila ova pesma.
  11. Alex Warren feat. Joe Jonas - Burning Down - Trudio sam se da mi pesma ostane u pažnji, nemojte mi zameriti. Nije svet krojen za svakoga isto.
  12. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty - Ova žena mi se smučila, a i ova druga.
  13. Raluca Radu - ALAI - O bože fenomenalno! Ajmo na Evroviziju!
  14. Florrie - Shot You Down - Kakav prelaz, ekstra. Prijala mi je pesmica od početka do kraja, nisam čuo za ovo hvala lepo.
  15. Wiktoria Kida & Księga Żywiołów - Mała Malusieńka - Uuu i ovo je poprilično dobro, etno kidalice nisu podbacile!
  16. Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem - Upečatljivo skupo, neupečatljivo sve ostalo.
  17. Sugarcult - Los Angeles - Ima svoju čar.
  18. Cinematic Orchestra feat. Patrick Watson - To Build A Home - E ovo je prelepo paćeništvo, mislim da mi je trebalo ovo da čujem. Dokaz da to što je sporo ne znači da je dosadno.
  19. BLOODYWOOD - NU DELHI - Ne znam šta sam očekivao, al ovu šizofreniju ne! Pregorelo iskreno!
  20. Nawal El Zoghbi - Orkoss - Ritam mnogo dobar, mene ovo iskreno izvozalo. Sad kako će se snaći u već dobroj konkurenciji u pf to ostaje da vidimo na krčkanju. Jako volim dvodinarsku estetiku to je on point.
  21. Kiki - Kuka itkee nyt? - E pa bilo mi je lepo dok sam slušao.
  22. Tijana Bogićević - Bezuslovno - E nju ne mogu ni da čujem.
  23. The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don't Cha - E ovo je legendarno, molim lepo! Podržavam!
Drugo polufinale:

Yodw.gif

1. Levante -Niente da dire - Mnogo prijajuća pesma, prijala je u ovom danu. Kako sve uvek zavisi od našeg raspoloženja šta će nam se dopasti.
  2. White Lies - Tokyo - Nije ostavilo nekog traga u mojoj glavi.
  3. Ceca - Koža pamti - Svi znamo Cecine pesme napamet od a do š, samo lično mi bespotrebno na ovom izdanju.
  4. James Arthur & Kelly Clarkson - From the jump - Pa onako, žuti semafor.
  5. Devito - Amsterdam - Ovo je dobro prošlo, sad je već zicer.
  6. KATSEYE - Gabriela - Svidele su mi se rnb Victoria Secret p(t)ičice, sve je na mestu i lepo izgledaju.
  7. Faouzia - Unethical - Jel ima ova žena život ili ga živi na našem FSC-u? Imam osećaj da je samo nama poznata jer nisam čuo u svom kežual okruženju da iko zna ko je ona.
  8. Nightwish - The Islander - Očekivao sam Tarju, znači ništa. Njih volim kad prže, ovu njihovu eru ne volim.
  9. Lana Del Rey - Off to the races - Fan sam Lane Del Rej i hvala joj što je začetnica nove epohe. Ovaj album sam skroz preslušavao u studentskim danima i ova pesma mi je bila jedna od omiljenijih, svaka čast na odvažnosti jer razlikuje se od tipičnih Lana pesama.
  10. Selena Gomez & Marshmello - Wolves -I ovo sam čuo u svakom uglu svog života, nemam više reakcije.
  11. RAYE - WHERE IS MY HUSBAND! - Sve je dobro, al i ona je baš navalila kao gost nemojte da nam se brzo smuči.
  12. grandson - Blood // Water - Ona prva pesma što se pojavila, Poky kad je slao, to i dan danas slušam. Ovu ne verujem da ću, jedva sam čekao da prekinem.
  13. Ariana Grande & The Weeknd - Love Me Harder - I za ovo smo svi čuli i okej je, zvezdetine su to stoji, imaju hitove. Al nemam reakcije na nešto na šta si navikao.
  14. Fly By Midnight - In The Night - Šta sam sve čuo ovo mi još i okej, vidi se da mi je ovo polufinale po utisku slabije kad bih ovo ocenio super. Saksofon je jako doprineo tome, odmah mi je podiglo pesmu.
  15. S.A.R.S. - Lutka - Organski ne podnosim pesmu, hvala doviđenja.
  16. M.I.A - MARIGOLD - ONA JE SVETICA! Dobrodošla nazad! :love:
  17. Tommee Profitt feat. SVRCINA - My Domain - Vrlo dobra tenzična numera.
  18. Tam - Sve još miriše na leto - Slatko, dobro spremljeno domaće slatko od dunja. Na to me asocira.
  19. Valencia Grace - Super Elastic - BOMBETINA! To je to, dovoljno sam rekao.
  20. SHUMEI - Цілуй - Pa onako, prijatno je zvučalo.
  21. Edis - Çek Tetiği - Hahaha, ovo mi je bilo simpatično jer je na turskom.
  22. Nemi pesnik - Zlatno doba - Nije loše, ima neki svoj smisao.
  23. Rade Jorović - Selo moje lepše od Pariza - Bukvalno Olja Bećković "Šta je svama, jel ste bolesni?!". Šala mala pošalica, tako shvatam i pesmu.

Malo kasnimo, al bolje ikad nego nikad!
Molimo Lea da stavi plejlistu na prvu stranicu, jedva smo je našli! Pa da krenemo...

Prvo polufinale:

8f8a22b1d945cad81766663612741129_w200.gif

1. André Hazes - Leef - Ima taj neki quirky momenat, al više mi je iritantan nego što mi je simpatičan. Nekako mi s brda s dola.
  2. The B-52's - Love Shack - Super! Prijalo mi je u ovom danu koji izgleda kao da nije ni svanulo.
  3. MARA - Severa - Zanimljiva pesmica, al kako zvanično nema više leta ovaj ritam slabije kreće da me radi, sad smo u paćeništu.
  4. Jerry Heil - Додай гучності (12 points) - A i ova mi ima malo harizmu Nevene Božović tj sirovo slepilo, al makar joj glas prijatan i malo se osećam kao da sam u crkvi kad krene da zavija u refrenu.
  5. The HU feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach - Wolf Totem - Dobar totem, onako duboko ukorenjen. Želim da plaćkam uz ovu pesmu.
  6. Of Monsters and Men - Television Love - Osećao sam se nekako tragično u svemu ovome, ne znam jel to dobro ili loše to će moja svest procesuirati već.
  7. Johnny Huynh - Red Rose - Belgija na Evroviziji.
  8. Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev - Uffff, KIJEV je već nešto!
  9. Grace VanderWaal - What's Left Of Me - Predobra mi je ona, predobra mi je i pesma, sve mi odgovara!
  10. Annalisa - Maschio - Hvala zvezdetini, al nije me spičila ova pesma.
  11. Alex Warren feat. Joe Jonas - Burning Down - Trudio sam se da mi pesma ostane u pažnji, nemojte mi zameriti. Nije svet krojen za svakoga isto.
  12. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty - Ova žena mi se smučila, a i ova druga.
  13. Raluca Radu - ALAI - O bože fenomenalno! Ajmo na Evroviziju!
  14. Florrie - Shot You Down - Kakav prelaz, ekstra. Prijala mi je pesmica od početka do kraja, nisam čuo za ovo hvala lepo.
  15. Wiktoria Kida & Księga Żywiołów - Mała Malusieńka - Uuu i ovo je poprilično dobro, etno kidalice nisu podbacile!
  16. Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem - Upečatljivo skupo, neupečatljivo sve ostalo.
  17. Sugarcult - Los Angeles - Ima svoju čar.
  18. Cinematic Orchestra feat. Patrick Watson - To Build A Home - E ovo je prelepo paćeništvo, mislim da mi je trebalo ovo da čujem. Dokaz da to što je sporo ne znači da je dosadno.
  19. BLOODYWOOD - NU DELHI - Ne znam šta sam očekivao, al ovu šizofreniju ne! Pregorelo iskreno!
  20. Nawal El Zoghbi - Orkoss - Ritam mnogo dobar, mene ovo iskreno izvozalo. Sad kako će se snaći u već dobroj konkurenciji u pf to ostaje da vidimo na krčkanju. Jako volim dvodinarsku estetiku to je on point.
  21. Kiki - Kuka itkee nyt? - E pa bilo mi je lepo dok sam slušao.
  22. Tijana Bogićević - Bezuslovno - E nju ne mogu ni da čujem.
  23. The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don't Cha - E ovo je legendarno, molim lepo! Podržavam!
Drugo polufinale:

Yodw.gif

1. Levante -Niente da dire - Mnogo prijajuća pesma, prijala je u ovom danu. Kako sve uvek zavisi od našeg raspoloženja šta će nam se dopasti.
  2. White Lies - Tokyo - Nije ostavilo nekog traga u mojoj glavi.
  3. Ceca - Koža pamti - Svi znamo Cecine pesme napamet od a do š, samo lično mi bespotrebno na ovom izdanju.
  4. James Arthur & Kelly Clarkson - From the jump - Pa onako, žuti semafor.
  5. Devito - Amsterdam - Ovo je dobro prošlo, sad je već zicer.
  6. KATSEYE - Gabriela - Svidele su mi se rnb Victoria Secret p(t)ičice, sve je na mestu i lepo izgledaju.
  7. Faouzia - Unethical - Jel ima ova žena život ili ga živi na našem FSC-u? Imam osećaj da je samo nama poznata jer nisam čuo u svom kežual okruženju da iko zna ko je ona.
  8. Nightwish - The Islander - Očekivao sam Tarju, znači ništa. Njih volim kad prže, ovu njihovu eru ne volim.
  9. Lana Del Rey - Off to the races - Fan sam Lane Del Rej i hvala joj što je začetnica nove epohe. Ovaj album sam skroz preslušavao u studentskim danima i ova pesma mi je bila jedna od omiljenijih, svaka čast na odvažnosti jer razlikuje se od tipičnih Lana pesama.
  10. Selena Gomez & Marshmello - Wolves -I ovo sam čuo u svakom uglu svog života, nemam više reakcije.
  11. RAYE - WHERE IS MY HUSBAND! - Sve je dobro, al i ona je baš navalila kao gost nemojte da nam se brzo smuči.
  12. grandson - Blood // Water - Ona prva pesma što se pojavila, Poky kad je slao, to i dan danas slušam. Ovu ne verujem da ću, jedva sam čekao da prekinem.
  13. Ariana Grande & The Weeknd - Love Me Harder - I za ovo smo svi čuli i okej je, zvezdetine su to stoji, imaju hitove. Al nemam reakcije na nešto na šta si navikao.
  14. Fly By Midnight - In The Night - Šta sam sve čuo ovo mi još i okej, vidi se da mi je ovo polufinale po utisku slabije kad bih ovo ocenio super. Saksofon je jako doprineo tome, odmah mi je podiglo pesmu.
  15. S.A.R.S. - Lutka - Organski ne podnosim pesmu, hvala doviđenja.
  16. M.I.A - MARIGOLD - ONA JE SVETICA! Dobrodošla nazad! :love:
  17. Tommee Profitt feat. SVRCINA - My Domain - Vrlo dobra tenzična numera.
  18. Tam - Sve još miriše na leto - Slatko, dobro spremljeno domaće slatko od dunja. Na to me asocira.
  19. Valencia Grace - Super Elastic - BOMBETINA! To je to, dovoljno sam rekao.
  20. SHUMEI - Цілуй - Pa onako, prijatno je zvučalo.
  21. Edis - Çek Tetiği - Hahaha, ovo mi je bilo simpatično jer je na turskom.
  22. Nemi pesnik - Zlatno doba - Nije loše, ima neki svoj smisao.
  23. Rade Jorović - Selo moje lepše od Pariza - Bukvalno Olja Bećković "Šta je svama, jel ste bolesni?!". Šala mala pošalica, tako shvatam i pesmu.

Bebi ne budi tako strog 😭

Takođe bi bilo lepo da na početku teme stoji i do kad je glasanje.

Javite ako sam ćorav ali zaista ne vidim 🤣

Back