291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Nisam ni ja bila sigurna. :D

Pa i ako ne vidi pre sutra, ništa strašno, eto imate malo više vremena za sabiranje utisaka. :D

Najbolje da mi vrtimo masnu fotu, za svaki slučaj, pa na koga stane neka organizuje. Da imamo rezervnu opciju ako se etica odluči da prepusti. 😁

Nadam se da pojedini nisu "pocrkali" od nje, a oni koji su koristili svaku priliku da je popljuju i brojali koliko puta je bila do sada (ali npr im nije smetala Lana koja je i više puta bila) njima savetujem da je pošalju i deseti put pa možda i uđu nekad u finale a ne da ostaju u pf 😍
Preživeli smo i gore. 😁
A ponosno ćemo uvek ostajati u polufinalima sa pesmama koje volimo nego slati neke kvazi pevačice koje su dosadile i bogu i narodu. 😊

A Vi nastavite da jurite LU po svaku moguću cenu (jedan kiks nije strašan) pošto Vam to verovatno od svega u životu najbolje ide. :geek:
I da što je moguće brže štancamo izdanja (ako mogu priredbe najviše pola sata da traju najbolje, bez obzira na stanje u kome se organizatori nalaze), da biste ASAP poslali svoj naredni belosvetski, neviđeni hit u 00:00:01, pošto nije izvodljivo da izdržite da sačekate. :love:

Čestitke etici, sjajna pesma, visoko kod mene. (y) Čestitke doktoru na doktorskoj i ekspresnoj organizaciji. (y) Čestitke meni na prvom pristojnijem plasmanu nakon xy godina. (y) Muchisimas gracias svima na glasovima. :love:

Nadam se da pojedini nisu "pocrkali" od nje, a oni koji su koristili svaku priliku da je popljuju i brojali koliko puta je bila do sada (ali npr im nije smetala Lana koja je i više puta bila) njima savetujem da je pošalju i deseti put pa možda i uđu nekad u finale a ne da ostaju u pf 😍
Meni Lana nikad ne smeta jer je slušam, a dotičnu ne slušam samim tim logično da me smara. Prosto tako.

A ovo boldovano, obožavam. 😂

Juuu.... Kakvo iznenadjenje! 🤩

Da ne biste cekali samo da javim da ne mogu da prihvatim organizaciju tako da izvol'te ko hoce, moze, zeli.
Sada idem da natenane iscitam sve, pa cu kasnije opsirnije.

Dotičnu izvođačicu sam sa tom pesmom slao već ranije na neko drugo mesto pa je ispala u pf, i to je bio jedini razlog što sam je sad poslao (+ jer mi je jedna opcija otpala pošto nije imala "predmet" u sebi) da vidim hoće li uspeti ovde da uđe, od starta nam je bilo je jasno da nije za Lu, tako da ne brinite 🙏🏻

pošto Vam to verovatno od svega u životu najbolje ide. :geek:
Ovo je iskreno jako nisko sa Vaše strane, mada to ne govori o meni, ali eto nadam se da Vama u životu cvetaju ruže uveren sam 🙏🏻

Last edited:
Back