Aleksa49
Ekspert
Ma ona prikriva tragove, zapravo je to njena veza/momak.Paučice ti već krenula strategiju polakoooo

Ma ona prikriva tragove, zapravo je to njena veza/momak.Paučice ti već krenula strategiju polakoooo
Trenutno angažovana u skromnom poduhvatu oslobađanja ostrva od Egipćana, Turaka, Marokanaca i drugih strateški ubačenih elemenata destabilizacije!!!Ja mislim u kontekstu imena, učešće ne sme da se otkrivačini mi se da ima 10 - ak forumaša sa istim imenom ali eto spašavaju nas forumska krštena imena xD
Paučice ti već krenula strategiju polakoooo
Ja mislim da smo mi onda Saveznici jer ja u novembru idem da rešim neke stvari u Maroko i Egipat. Tačno sam znao da smo na istoj ispravnoj strani istorije.Trenutno angažovana u skromnom poduhvatu oslobađanja ostrva od Egipćana, Turaka, Marokanaca i drugih strateški ubačenih elemenata destabilizacije!!!
View attachment 37514
Ja sam slobodna osoba... ako to nekoga zanima... znate gde sam.
Pa moram da uđem slobodan... kako mislite da sklapam saveze no preko veze napravljene u Survivoru... pa nisam vam ja naivan iako sam nov.Ich komme!
View attachment 37516
Stefix, malo dostojanstvenije mu se nabacuj.Ich komme!
View attachment 37516
HahhahahhahahhahahOvaj Stefan novorođeni izgleda spreman na sve! Će da se tresu palme i savane kade bude ulazio u vezice i saveze.
Boston Rob i Amber na aparatyyyIch komme!
View attachment 37516
Jel svejedan pol i rod, il može komplet lepinja?Ja sam slobodna osoba... ako to nekoga zanima... znate gde sam.
Ništa se vi nemojte brinuti ja sam navikao u moru da obavljam to što treba...Pitam ovako zbog wca, da ne idemo u isti grm, nije kulturno!
E vala bolje vas našao...Dobrodošao na OGAE Srbija forum