Survivor - Comeback

Ja mislim u kontekstu imena, učešće ne sme da se otkriva 🤣 čini mi se da ima 10 - ak forumaša sa istim imenom ali eto spašavaju nas forumska krštena imena xD

Paučice ti već krenula strategiju polakoooo
Trenutno angažovana u skromnom poduhvatu oslobađanja ostrva od Egipćana, Turaka, Marokanaca i drugih strateški ubačenih elemenata destabilizacije!!!
annoyed-face.gif

Trenutno angažovana u skromnom poduhvatu oslobađanja ostrva od Egipćana, Turaka, Marokanaca i drugih strateški ubačenih elemenata destabilizacije!!!
View attachment 37514
Ja mislim da smo mi onda Saveznici jer ja u novembru idem da rešim neke stvari u Maroko i Egipat. Tačno sam znao da smo na istoj ispravnoj strani istorije.

Ovaj Stefan novorođeni izgleda spreman na sve! Će da se tresu palme i savane kade bude ulazio u vezice i saveze.

Ovaj Stefan novorođeni izgleda spreman na sve! Će da se tresu palme i savane kade bude ulazio u vezice i saveze.
Hahhahahhahahhahah
A neeee... ja ću se oslanjati isključivo na svoje vrline i znanje... želim se pokazati u najboljem svetlu.

Dokle sam dogurao da me se pita gde će kamera da me snima da obavljam nuždu. Ovome se nisam nadao. 🙄

Back