hr Hrvatska 2026

Lelekice izbacile pjesmu s Marinom. Zanimljivije je da je Zorja back vokal. :oops:
Odlična stvar, uz minimalne dorade, mislim da bi bila pun pogodak za ESC. Baš šteta što nisu ostavili za Doru.
A i koja je fora sa ovim Marinom, mislim ok je dečko, ali nekako mi deluje baš amaterski vokalno u poređenju sa devojkama iz Leleka? Nemoguće da nema nekog jačeg vokala koji bi pristajao uz njih.

Odlična stvar, uz minimalne dorade, mislim da bi bila pun pogodak za ESC. Baš šteta što nisu ostavili za Doru.
A i koja je fora sa ovim Marinom, mislim ok je dečko, ali nekako mi deluje baš amaterski vokalno u poređenju sa devojkama iz Leleka? Nemoguće da nema nekog jačeg vokala koji bi pristajao uz njih.

Bez brige, prijavile su etno banger za Doru

I ovog puta nije na engleskom nego se zove Baščanska (allegedly)

Na konkurs za Doru stigla je 251 prijava.

Jezivo, a ja ih baš podržavao prošle godine. Još sam ih branio kad su ih Hrvati napadali, jer su zamisli otpevale srpsku pesmu Moj zeleni bore. Sad mi je drago što nisu pobedile.

Gospode bože, kad bih selektirao izvođače po stavovima, slušao bih tipa 5 izvođača ukupno u svom životu.

Živo me zabole da l’ ona u svoje slobodno vrijeme ide na koncert tog majmuna ili ne, bitno mi je šta prezentiraju u te tri minute na Dori.

Marin me ubija u pojam i pojavom i glasom. Nadam se da će imati malo veze (ili nikakve još bolje) sa pesmom za Doru.

ToMa ima potencijala, baš me zanima kakva mu je pjesma

Mada, mislim da ovo samo Lelek mogu izgubiti, na papiru su jasni favoriti

Neno Belan bio 2 puta na Dori ( oba puta slabo prošao) i jednom na Emi u duetu sa Alyom.

ToMa ima super pjesme. Prevari me osjećaj , Voljet ćeš opet ,Kriva procjena itd.Super bi bilo u tom fazonu nešto i ako pobijedi bio bi drugi Bosanac za redom za HR. Dobro, Bošnjak je ipak Hercegovac.

Back