Cuo te BogPolako ali sigurno,moramo da se pomirimo sa tim da idu Harem Girls,pošto su Crna Gora(Tamara Živković) i Albanija(Alis) odabrali učesnike koji su već bili na NF-u i prošle godine. Tom logikom,Luksemburg će odabrati Luzaca,a Grčka Evangeliju,Ukrajina će verovatno odabrati MOLODI,pa je nekako logično da i mi odaberemo Harem Girls. Ovogodišnji ESC će očigledno biti prepun učesnika koji su već bili na NF-u u svojoj zemlji prošle godine,i kojima se sada iz drugog pokušaja posrećilo.
A šta se dešava u zemlji?Nemamo ni datume. RTS kao da je već otpisao godinu unapred ili nemaju želju za promocijom zbog dešavanja u zemlji.
Zbog svih onih silnih skandala koji su obeležili prošlogodišnje izdanje,oni sada ćute.Nemamo ni datume. RTS kao da je već otpisao godinu unapred ili nemaju želju za promocijom zbog dešavanja u zemlji.
Pada sneg.A šta se dešava u zemlji?
Sad prvi put čujem ovo i ostade mi refren u glavi odmahOn ni 2005. nije prošao konkurs:
Randajad i Hold On Be Strong su pesme koje definisu ESC elitizam (na pozitivan nacin)Тачно, само што огромна већина (да не кажем 90%) учесника сваке ЕВ наводи само пјесме из претходне 2-3 године или Јурифорију, то ми је још горе. Наравно, нико није дужан да се сјећа свега нити да гледа сва издања претходна, али ми је увијек драже кад неко спомене да воли неку пјесму из 2004, 2007, него само да кажу Лорин или Манескин
Šta su sve puštali mogli su i ovo. Meni zvuči malo zastarelo u smislu aranžmana ali nije loše u globalu. Ne dopada mi se boja glasa.Pesma koja nije prošla konkurs za PZE