Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Nemamo ni datume. RTS kao da je već otpisao godinu unapred ili nemaju želju za promocijom zbog dešavanja u zemlji.

Polako ali sigurno,moramo da se pomirimo sa tim da idu Harem Girls,pošto su Crna Gora(Tamara Živković) i Albanija(Alis) odabrali učesnike koji su već bili na NF-u i prošle godine. Tom logikom,Luksemburg će odabrati Luzaca,a Grčka Evangeliju,Ukrajina će verovatno odabrati MOLODI,pa je nekako logično da i mi odaberemo Harem Girls. Ovogodišnji ESC će očigledno biti prepun učesnika koji su već bili na NF-u u svojoj zemlji prošle godine,i kojima se sada iz drugog pokušaja posrećilo.

A zašto da se pomirimo..od njih imam velika očekivanja i samo kao pojava su već dovoljno interesantne i izazivaju pažnju. Ne sumnjam da će i pesma to da isprati, pa ćemo i sami hteti da idu upravo one...ali čekamo pesme i nastupe pa ćemo da vidimo

Polako ali sigurno,moramo da se pomirimo sa tim da idu Harem Girls,pošto su Crna Gora(Tamara Živković) i Albanija(Alis) odabrali učesnike koji su već bili na NF-u i prošle godine. Tom logikom,Luksemburg će odabrati Luzaca,a Grčka Evangeliju,Ukrajina će verovatno odabrati MOLODI,pa je nekako logično da i mi odaberemo Harem Girls. Ovogodišnji ESC će očigledno biti prepun učesnika koji su već bili na NF-u u svojoj zemlji prošle godine,i kojima se sada iz drugog pokušaja posrećilo.
Cuo te Bog 🙏 , bar sto se nas tice, ali ova tvoja logika i rezonovanje su jako upitni, u najmanju ruku random.

Nemamo ni datume. RTS kao da je već otpisao godinu unapred ili nemaju želju za promocijom zbog dešavanja u zemlji.
Zbog svih onih silnih skandala koji su obeležili prošlogodišnje izdanje,oni sada ćute.

Meni kad neko kaze da mu je omiljena ESC pesma Euphoria, odma pomislih da zapravo nije fan niti prati generalno nesto posebno, nego samo eto kao tako kaze nesto safe

For Real i Hora din Moldova su mi vec prihvatljiviji odgovori na to pitanje :love: (mada tu postoji rizik da je osoba ostala zaglavljena u 2000 eri, sto je okej kad si fan, ali ne nuzno ako si se prijavio da nas predstavljas haha)

Dobar mu je ovaj novi spot za Duh iz bombonjere. Meni on ima neku unikatnu energiju, zašto da ne. Treba vidjeti kakve će mu biti nove pjesme.

S obzirom da je danas praznik, a nikakv materijal nismo dobili od RTS, realnije mi zvuci da cemo u ponedeljak sledece nedelje dobiti nesto na kasicicu haha

Tipa takmicari navode sta su u horoskopu

• Haha
Reactions: FFM
Тачно, само што огромна већина (да не кажем 90%) учесника сваке ЕВ наводи само пјесме из претходне 2-3 године или Јурифорију, то ми је још горе. Наравно, нико није дужан да се сјећа свега нити да гледа сва издања претходна, али ми је увијек драже кад неко спомене да воли неку пјесму из 2004, 2007, него само да кажу Лорин или Манескин
Randajad i Hold On Be Strong su pesme koje definisu ESC elitizam (na pozitivan nacin) 😁

Back