Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Drag queens su velika proslost Evrovizije, to jos od 2000tih vise nije zanimljivo, kakva inovativnost crna.

Ja im od srca zelim da pokidaju jer iz nekog razloga imam osecaj da bi ovo mogla biti sad ili nikad godina za njih u smislu odlaska na ESC

Nisam siguran da ih vidim u trci ponovo nekad u buducnosti ako sad ne odu

ESC nije pevačko takmičenje, već takmičenje pesama i performansa. Ko oće pevačko takmičenje ima ih bar 10. Jedino ako je baš specifično bitno da je za pesmu bitan raskošan vokal poput "Wasted Love" i "The Code", ali ne bi oni sa tim vokalom ni prismrdeli vrhu da im je pesma bila vlažan prdež poput "Mile", kao što nije Roko anđeo 2019. i onaj islanđanin 2018. kome sam i zaboravio ime.

Ljudi i ja bih voleo da se Harem girlsima vrati za prethodnu godinu , ali malo je nepostovanje prema većini izvodjaca , da već šaljemo nekoga, a nismo još ni čuli pesme . Znajući Nemanju Antonića , biće u fazonu kao za Hurricane , što je verovatno sigurica za finale ESC , pogotovo zbog dijaspore , ali možda bude neki bum od nekog random :)

ESC nije pevačko takmičenje, već takmičenje pesama i performansa. Ko oće pevačko takmičenje ima ih bar 10. Jedino ako je baš specifično bitno da je za pesmu bitan raskošan vokal poput "Wasted Love" i "The Code", ali ne bi oni sa tim vokalom ni prismrdeli vrhu da im je pesma bila vlažan prdež poput "Mile", kao što nije Roko anđeo 2019. i onaj islanđanin 2018. kome sam i zaboravio ime.
Duncan Laurence je na pevanje pobedio . Performans je bio za klavirom . Jeste bila 2019 , ali nije to toliko davno . Još se nadam da ce se ponoviti i Salvador Sobral . Mnogi su skeptični zbog 0 bodova na televote Švajcarske od prošle godine, ali uvek može da se vrati to jedne godine .

Da se bar ponovi pobjednik kao Arcade, volio bih ili tako nešto ili neka baš moćna etno pjesma da pobijedi ove godine...

Kod mene na poslu su npr. kolege pevušile Tattoo iako ne prate Evroviziju i nisu ni znali da je u konkurenciji. Pesma je postala hit i pre takmičarske večeri, a posebno nakon toga se vrtela po radio stanicama.

Arcade je pre svega maestralna i produkcijski fenomenalno odrađena pesma, koju je Duncan sjajno izveo, stoga je taj minimalistički performans zapravo i bio pravi potez. Sve kreće od pesme, ako ona prati standarde i ako je u skladu sa modernim trendovima, moguće je karikirati sa nastupom, pa i sa vokalnim sposobnostima. Ako nije, pa jbg, ne može se praviti pita od go**na.

Duncan Laurence je na pevanje pobedio . Performans je bio za klavirom . Jeste bila 2019 , ali nije to toliko davno . Još se nadam da ce se ponoviti i Salvador Sobral . Mnogi su skeptični zbog 0 bodova na televote Švajcarske od prošle godine, ali uvek može da se vrati to jedne godine .
pesma je najstrimovanija pesma evrovizije ikada

Da, Tattoo je prepoznatljiva ali daleko od hita. Ipak ljudi je se bar ljudi sećaju za razliku od prošlogodišnje i ovogodišnje pobedničke pesme.

Pa sad nemojte da se pravimo da su pobednici u poslednjih 20 godina većinom bili hitovi. 🤣
Pa od 2005. do politicke pobede 2022. godine, jedine pesme koje nisu postale hit su Dima Bilan, El i Niki, i Jamala, sve ostalo jako upecatljivo i prepoznatljivo siroj javnosti.

Back