Pa da... Svi oni s turneje po KiniLuka ima stabilnu bazu stranih fanova I pesme mu lepo prolaze, svakako mu je ESC po mogao.
Top su mi ovi intervjui, bar nesto da saznamo o takmicarima/pesma kad se RTS vec ucutaoEvo intervju i sa Yanx, šta očekujete od nje? Mislim da će imati baš lepu pesmu
Duncan Laurence je na pevanje pobedio . Performans je bio za klavirom . Jeste bila 2019 , ali nije to toliko davno . Još se nadam da ce se ponoviti i Salvador Sobral . Mnogi su skeptični zbog 0 bodova na televote Švajcarske od prošle godine, ali uvek može da se vrati to jedne godine .ESC nije pevačko takmičenje, već takmičenje pesama i performansa. Ko oće pevačko takmičenje ima ih bar 10. Jedino ako je baš specifično bitno da je za pesmu bitan raskošan vokal poput "Wasted Love" i "The Code", ali ne bi oni sa tim vokalom ni prismrdeli vrhu da im je pesma bila vlažan prdež poput "Mile", kao što nije Roko anđeo 2019. i onaj islanđanin 2018. kome sam i zaboravio ime.
Jeste da, a pesmu uopšte nije imaoDuncan Laurence je na pevanje pobedio
Ari Olafsoni onaj islanđanin 2018. kome sam i zaboravio ime.
pesma je najstrimovanija pesma evrovizije ikadaDuncan Laurence je na pevanje pobedio . Performans je bio za klavirom . Jeste bila 2019 , ali nije to toliko davno . Još se nadam da ce se ponoviti i Salvador Sobral . Mnogi su skeptični zbog 0 bodova na televote Švajcarske od prošle godine, ali uvek može da se vrati to jedne godine .
Pa od 2005. do politicke pobede 2022. godine, jedine pesme koje nisu postale hit su Dima Bilan, El i Niki, i Jamala, sve ostalo jako upecatljivo i prepoznatljivo siroj javnosti.Pa sad nemojte da se pravimo da su pobednici u poslednjih 20 godina većinom bili hitovi.![]()