Pa šta misliš da će ostati na 0 glasova u svim državama evrope osim u onim gde imaju Hrvatsku dijasporu? Pa prva Srbija će im dati visoko, ili se Srbija ne računa pošto smo komšije i ne pratimo Evropski put?Prosto ne vidim da će u Evropi neko glasati za Lelek.
Pa šta misliš da će ostati na 0 glasova u svim državama evrope osim u onim gde imaju Hrvatsku dijasporu? Pa prva Srbija će im dati visoko, ili se Srbija ne računa pošto smo komšije i ne pratimo Evropski put?
Dajte malo realnosti čak i kada pokušavate da ostavite negativan komentar o nekome ili nečemu.
Jedino možda razlika u glasovima ne bude ogromna, pa Lelek budu prve a CD drugi ali ne predaleko iza kao što sam očekivao da bude neko ko bude drugoplasirani.Ne znam koliko će vam biti relevantan podatak, a da me neko ne napadne da su na facebooku samo bumeri: na stranici za Doru od 24k pratioca, najviše lajkova(reakcija) na nastup je sinoć skupio Cold Snap: 1.6k reakcija i 267 komentara dok je Lelek na 724 reakcije na nastup i 398 komentara.
Što je najjače ja bih mogao zamisliti da mu međunarodni žiri na Dori daje dosta bodovaJa se i dalje nadam da Lima Len pobedjuje u nedelju.
Ne znam, ja sam se prvo sinoć šokirao kada sam čuo koliko ono loše zvuči bez instrumentala, a sada sam se šokirao koliko zapravo dobro zvuče.Ne znam stvarno, ali nesto se događa, netko ozbiljno troluje. Počevši od HRT-a i njihovih zvukovnih aparata iz eurovizije '90., preko onoga što je mislim @Aleksa49 objavio sinoc gdje se lelekicama cuje samo glas do ovih snimaka gdje su perfektno zvucale uzivo.