hr Hrvatska 2026

Ne znam koliko će vam biti relevantan podatak, a da me neko ne napadne da su na facebooku samo bumeri: na stranici za Doru od 24k pratioca, najviše lajkova(reakcija) na nastup je sinoć skupio Cold Snap: 1.6k reakcija i 267 komentara dok je Lelek na 724 reakcije na nastup i 398 komentara.

Prosto ne vidim da će u Evropi neko glasati za Lelek.
Pa šta misliš da će ostati na 0 glasova u svim državama evrope osim u onim gde imaju Hrvatsku dijasporu? Pa prva Srbija će im dati visoko, ili se Srbija ne računa pošto smo komšije i ne pratimo Evropski put?

Dajte malo realnosti čak i kada pokušavate da ostavite negativan komentar o nekome ili nečemu.

Pa šta misliš da će ostati na 0 glasova u svim državama evrope osim u onim gde imaju Hrvatsku dijasporu? Pa prva Srbija će im dati visoko, ili se Srbija ne računa pošto smo komšije i ne pratimo Evropski put?

Dajte malo realnosti čak i kada pokušavate da ostavite negativan komentar o nekome ili nečemu.

Pa naravno da nisam mislio baš da će imati 0 bodova.Srbija i Crna Gora će im dati sigurno.Ali ne vidim da oni koji ne razumiju naš jezik masovno glasaju za Lelek.

Ne znam stvarno, ali nesto se događa, netko ozbiljno troluje. Počevši od HRT-a i njihovih zvukovnih aparata iz eurovizije '90., preko onoga što je mislim @Aleksa49 objavio sinoc gdje se lelekicama cuje samo glas do ovih snimaka gdje su perfektno zvucale uzivo.

Ne znam koliko će vam biti relevantan podatak, a da me neko ne napadne da su na facebooku samo bumeri: na stranici za Doru od 24k pratioca, najviše lajkova(reakcija) na nastup je sinoć skupio Cold Snap: 1.6k reakcija i 267 komentara dok je Lelek na 724 reakcije na nastup i 398 komentara.
Jedino možda razlika u glasovima ne bude ogromna, pa Lelek budu prve a CD drugi ali ne predaleko iza kao što sam očekivao da bude neko ko bude drugoplasirani.

U suštini to ozvučenje samo odmaže onima koji već ne znaju da pevaju ili nisu neki vokali. Vokalno sinoć ni Alen ni Toma nisu podbacili, a sad slušam Stelu sa probe i ona mi dobro zvuči. Ko zna zna, samo se sa lošijim toncem napravi veća razlika između tih koji znaju i ne znaju.

CD je iz Varazdina ako se ne varam, a Međimurci su teski nacionalisti pa su glasali samo za svoje - ko u vrijeme dok je onaj Žiga htio na ESC prije 10ak godina.

Elem, iz drugog polufinala najveća očekivanja imam od Stele Rade (pobjdnica pf-a vjv), Lare Demarin i Devina. Zevin mi je ok jer je sva nekako vrckasta, ali mi nije pobjednicka

Ne znam stvarno, ali nesto se događa, netko ozbiljno troluje. Počevši od HRT-a i njihovih zvukovnih aparata iz eurovizije '90., preko onoga što je mislim @Aleksa49 objavio sinoc gdje se lelekicama cuje samo glas do ovih snimaka gdje su perfektno zvucale uzivo.
Ne znam, ja sam se prvo sinoć šokirao kada sam čuo koliko ono loše zvuči bez instrumentala, a sada sam se šokirao koliko zapravo dobro zvuče.

Ja da sam na njihovom mestu jedino bih podigao tonalitet za bar pola tona, zvučale bi mnogo moćnije i ubedljivije u refrenu. Nemaju čega da se plaše. Čuje se na ovom snimku da to mogu da izvuku, samo im je preniska intonacija i onda u delu na koji bi svi trebali da se naježe zvuče suviše ravno. Sve ostalo je odlično.

U suštini to da li neko iz HRT sabotira Lelek videćete u finalu, prvo sa zvukom a onda i poeni od HR žirija...

Sad me užasno zanima kako je Ananda zvučala u studiju, ima li negde snimak njenog nastupa iz publike?

Meni Lelek malo non-eventičan (pogotovu kad uporedim sa Tautumeitas koje su u sličnom fazonu), al realno šanse da prođu u finale su jako visoke sad kad je žiri opet u polufinalu. Kod publike mogu zamisliti da budu van top 10 doduše, ako ne bude bolji nastup od ovog.

Pa stvarno odlično zvuče Lelekice, ja sam bio u fazonu ne moguće da je i dalje do HRT zvuka problem kad ono jeste. Nadam se laganoj pobedi u nedelju.

Back