Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Bukvalno nigdje nisam našao ništa o tome ali na Tviteru su masovno ljudi pisali, zato sa rezervom uzimam priču

Hahahahahahahhaa ja mislio ti pišeš kao LINK u fazonu da okačim ja

🤡🤡🤡🤡

Ali ovo je iz 2023, mogla je djevojka da promijeni mišljenje nakon svega u poslednjih godinu i po

Hahahahahahahhaa ja mislio ti pišeš kao LINK u fazonu da okačim ja

🤡🤡🤡🤡

Ali ovo je iz 2023, mogla je djevojka da promijeni mišljenje nakon svega u poslednjih godinu i po
🤣🤣🤣🤣

Ko je bio za Vucica i 2013. je govno, a kamoli 2023.

Favorite sam malo preslušavao tj. 5-6 pjesama koji se ovdje po forumu najviše spominju i koji su se izdvojili po broju pregleda (ostatak samo na rekapitulaciji čuo), mogu reći da nisam očekivao da će ovogodišnji PZE biti bolji od prošlogodišnjeg u smislu kvaliteta pjesama i broja anonimnih učesnika, doduše od onog lani teško da i može gore... 😂

Prijatno sam iznenađen mogu reći i ima se šta interesantnog probrati barem za finale ESC-a i našu omiljenu desnu stranu tabele sa 18. mjestom kome težimo vratiti se lol. Najviše su mi se svidjeli Eegor (pjesma je baš opaka vožnjica sa Karija vajbom) i Lavina (nije tipična evrovizijska rokčina ali je stvar suvi kvalitet i zapravo uželio sam se malo tvrđeg zvuka a da nije pubertetski garažni bend u pitanju).

Zejnina pjesma ma koliko god da je ovako na prvu najveći evrovizijski potencijal za žiri i televoting sam naziv me je totalno odbio od iste tako da ne znamo samo ko je uopšte dozvolio da prođe konkurs kompozicija takvog imena, nadam se flopu.

Eto to su neke moje prve impresije, a od sutra pa do kraja sedmice nešto detaljnije.

Pa nije to neka tajna, bila je Zejna i gost na Informeru više puta. Svakako, totalno nebitno koje političke opcije učesnici podržavaju sve dok to ne utiče na regularnost festivala. Fokus na pesme i sutrašnje nastupe.

Sad ne mogu da spavam zbog ovih fotografija. Svašta mi se mantra po glavi! Bolje da ih niste ni slali 😆 😆

Back