GavranESC
Ekspert
Nemoj tako, rekla je da se tek na kraju nastupa dešava nešto neviđeno![]()
Skidanje perike i haljine? Oh, wait...
Nemoj tako, rekla je da se tek na kraju nastupa dešava nešto neviđeno![]()
Ako već očekujemo neočekivano, ja bih se najviše obradovao da odradi najduži podrig na svetu. Imala bi sigurnih 20 glasova od mene, a i od većine IDJ fanova.Nemoj tako, rekla je da se tek na kraju nastupa dešava nešto neviđeno![]()
Pa mislim i Erika je na neki način bila u vazduhu prošle godine, izgleda nije izvodljivo samo kada smo mi u pitanju. Pretpostavljam samo još jedan izgovor RTS-a jer ne može da se izbori za to ili se eventualno dodatno plaća pa im skupo.Zar nije ona Poljakinja lebdela prošle godine? Ili se kao ono držanje rukama ne smatra lebdenjem?
Pa mislim i Erika je na neki način bila u vazduhu prošle godine, izgleda nije izvodljivo samo kada smo mi u pitanju. Pretpostavljam samo još jedan izgovor RTS-a jer ne može da se izbori za to ili se eventualno dodatno plaća pa im skupo.
Bogićevićka i PrincPa ko je od nasih hteo da leti na esc-u?
Pa prošle godine Princ, a valjda ni devojka na kanapu nije mogla da se vrti pa je zato i menjan čitav nastup.Pa ko je od nasih hteo da leti na esc-u?
Pa ko je od nasih hteo da leti na esc-u?
Bogićevićka i Princ
Pa prošle godine Princ, a valjda ni devojka na kanapu nije mogla da se vrti pa je zato i menjan čitav nastup.
Mene trigeruje klupica i fenjerče kod Eegora plus![]()
Uspavanka