Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Nemoj tako, rekla je da se tek na kraju nastupa dešava nešto neviđeno :sneaky:
Ako već očekujemo neočekivano, ja bih se najviše obradovao da odradi najduži podrig na svetu. Imala bi sigurnih 20 glasova od mene, a i od većine IDJ fanova.

Mariah Carey 2019 Bbmas GIF by Billboard Music Awards

Zar nije ona Poljakinja lebdela prošle godine? Ili se kao ono držanje rukama ne smatra lebdenjem?
Pa mislim i Erika je na neki način bila u vazduhu prošle godine, izgleda nije izvodljivo samo kada smo mi u pitanju. Pretpostavljam samo još jedan izgovor RTS-a jer ne može da se izbori za to ili se eventualno dodatno plaća pa im skupo.

Pa mislim i Erika je na neki način bila u vazduhu prošle godine, izgleda nije izvodljivo samo kada smo mi u pitanju. Pretpostavljam samo još jedan izgovor RTS-a jer ne može da se izbori za to ili se eventualno dodatno plaća pa im skupo.

Da, da, ako tako gledamo i ona je stajala na onom mikrofonu. Malo mi čudno to kao ne može ali ipak može 🤣

Inače, ovaj Mirnin nastup deluje veoma korektno. Da nije slučajno ona SNSov as ove godine, znajući da je lojalista? Još sa tekstom poznate "urbane alternativke" Bojane Vunturišević?

Upravo! Ranac i chok ogrlica, tako nešto.. Fejk krzno, šta god!
Kad ono, međutim...treba da mu se dojavi, ko prošle god Tam😁😁

• Like
Reactions: FFM
Na osnovu slika.... Zejna, Lores i Đurđica deluju najzanimljivije. Eegorova mi se nešto ne dopada, sa takvom pesmom žurka mora da bude cela 3 minuta, a ne sedenje plesača.

Zejna će imati animacije sigurno, e sad da li će one biti samo na ekranu ili će biti i efekata poput AR i slično.

Back