Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Konacno da imamo kvalitetnu pesmu koju prati i kvalitetan nastup. Zejnina slika s probe izgleda savrseno. Nemojte mnogo verovati ljudima koji su "videli nastupe", i da jesu videli, to je sve subjektivno i uglavnom pokusavaju da isforsiraju svoje favorite. Ne vidim kako ovaj Zejnin nastup sa slike moze da bude flop u bilo kom smislu. Jedva cekam da vidim kako ce izgledati.
To sam i ja odmah pomislio 👍

Najintrigantnije su slike Lores i Zejne. 3 ličanina i Eegor, ostaje nada da će još dvojica biti na stage da ga ipak napravi življim. Ovi ličani će verovatno da sede do njihovog dela. Ova iz Manivi ima interesantan kompletić. Bella sa dve skakačice na trampolini. Ostalo manje više standard 1000 puta viđen.

Ti nastupi u vazduhu su me uvek tripovali, vrlo je to zahtevno, ne znam... Slike deluju super doduše, ali ne mogu ni u kom slučaju predočiti bilo čiji top ili flop.

Ovu Đurđicu vidim visoko kod žirija, pesma ima zanimljiv koncept, ali dinamika je nepostojeća, ravna crta sve vreme. Ali deluje da će na sceni lepo izgledati.

Svakako da treba sačekati cijeli nastup. Kod Zejne je baš ovdje bitno kako će biti iskradriran taj dio kada se uzdiže. Nadam se da će nastup biti jasan i dovoljno sveden.

• Like
Reactions: FFM
Zejna ce izgleda servirati najzahtevniji nastup koji je PZE ikada video. Vidi se da Ljuba zna sta radi.

Samo da RTS kamermani nesto ne uprskaju, jer oni ovo u zivotu nisu videli nikada. Navikli da snimaju Bekutu i Sneaky Djurisic koje cupkaju sa noge na nogu na smotri narodnjaka 65+

Joj kao eto Šveđani jedini originalni, a fazon prerađuju i štancaju jednu te istu pjesmu svake godine sa nula autentičnosti.
Istina. Šveđani su iskopirali sami sebe (i to je većina na ovom forumu primetila te godine). Ako ništa, to je bila autokopija istih autora. Kaarija je pokraden te iste godine.

Zejna ulazi u istoriju kao prva koja je iskopirala kopiju kopije. Ali ne svoje pesme... I to svi intelektualno iskreni ljudi priznaju. Pa dovoljno je videti Mashup Jugoslavije, Euforije i Tattoo.

Zejna ce izgleda servirati najzahtevniji nastup koji je PZE ikada video. Vidi se da Ljuba zna sta radi.

Samo da RTS kamermani nesto ne uprskaju, jer oni ovo u zivotu nisu videli nikada. Navikli da snimaju Bekutu i Sneaky Djurisic koje cupkaju sa noge na nogu na smotri narodnjaka 65+
RTS kamermani su manji problem nego ESC. Naša delegacija nije sposbna ni zašta tamo da se izbori. Verujem da će na RTS-u to super biti.

Zejna zaista izgleda odlično, tu nema šta. Jedino čega se pribojavam jeste scenario u kom pobeđuje, a nastup mora u potpunosti da se menja zbog tog famoznog pravila o lebdenju koje je na esc-u navodno neizvodljivo (očigledno samo kad smo mi u pitanju) i onda se za svega deset dana na brzinu sklepa nešto bezveze jer nema dovoljno vremena.

Hristina iz 2024 se ne bi složila.

Jasno je da je Tattoo bila inspiracija, ali danas mnogi prepakiraju melodije i uzimaju već starije sampleove i stavljaju ih u pjesme, kao da je trend nego neki misconduct, dok bi se na tako nešto prije 7-8 godina drugačije gledalo.

a nastup mora u potpunosti da se menja zbog tog famoznog pravila o lebdenju koje je na esc-u navodno neizvodljivo (očigledno samo kad smo mi u pitanju) i onda se za svega deset dana na brzinu sklepa nešto bezveze jer nema dovoljno vremena.

Zar nije ona Poljakinja lebdela prošle godine? Ili se kao ono držanje rukama ne smatra lebdenjem?

Jedino čega se pribojavam jeste scenario u kom pobeđuje, a nastup mora u potpunosti da se menja
Nema veze, očigledno taj Ljubba nije za uzalud plaćen već kao što se i očekivalo odlično radi svoj posao, i sigurno da ima ideja za sve što zatreba 👌🏻
Uzgred, Zejnina slika već ima oko 1k lajkova više od svakoga (ostali oko 100/200/300) za sada, nije da neće imati svoju publiku..

Back