star5
Ekspert
Jabuka muskarcina
Jabuka muskarcina
A sirota Mirna prati Studenti u blokadiInače, ovaj Mirnin nastup deluje veoma korektno. Da nije slučajno ona SNSov as ove godine, znajući da je lojalista? Još sa tekstom poznate "urbane alternativke" Bojane Vunturišević?
Dakle sabotažaPa odleteli su vala oboje sa ESCa![]()
Ma šta ste zapeli za to letenje po ESC sceni. Ako ne dozvole da leti, uvek mogu da je vuku po podu, to mu dođe na isto![]()
S obzirom na to da su pre par nedelja pitali fanove da im predlože ideje za scenski nastup ne bih bas baš uzdao u njih. Još ako su morali da se bore sa RTSom kao i ostali, a nemaju profesionalnog reditelja/koreografa da se svađa u njihovo ime, nisam preveliki optimista.Čekam četvrtak da Lavina zapali scenu sa vrhunskom koreografijom , scenskim nastupom i prodornom vokalcinom . Mislim da mnogi koji su ubeđeni da Zejna ide , će se iznenaditi![]()
Sugestije ne idejeS obzirom na to da su pre par nedelja pitali fanove da im predlože ideje za scenski nastup ne bih bas baš uzdao u njih. Još ako su morali da se bore sa RTSom kao i ostali, a nemaju profesionalnog reditelja/koreografa da se svađa u njihovo ime, nisam preveliki optimista.
Za sada su moja 12ica, pa se nadam da nisam u pravu.
Prde, a ne daju da pomirišemo.Jao trenutno me samo nerviraju ove sifrovane misteriozne poruke o nastupima, ako ste ih stvarno gledali, bolje nam nista ne pricajte, ova bockanja u prazno samo iritiraju
Isto da ne zaboravimo da je ovo televizijski festival, tako da moguće da sve ima više smisla sa planiranim kadriranjem.A stvarno sve zavisi od ličnog utiska. Eto za Zejnu imam informacije od tri osobe koje su videle probu i sva tri utiska su totalno drugačija. Nekom smeta jedno, drugom je to isto odlično, treći kaže mess itd itd. A isto tako su i za Eegora podeljeni.
Lepo čekam polufinale da vidim svojim očima i to će mi biti najbitnije.
Sve je to super,oni su vrh ali nemaju konkurentnu pesmu.Sledece godine sa boljom pesmom i top.Čekam četvrtak da Lavina zapali scenu sa vrhunskom koreografijom , scenskim nastupom i prodornom vokalcinom . Mislim da mnogi koji su ubeđeni da Zejna ide , će se iznenaditi![]()
A tu se već ne slažem, ja sam skroz otvoren za tračeve iz treće ruke i nagađanjaUpravo tako. Molim vas da ne iznosite to što ste eventualno videli, već ostavite drugima da dožive nastupe sutra uveče na svoj način.