Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ne treba kalkulisati šta bi bilo kad bi bilo na Eurosongu, gleda se trenutno kako je sve uklopljeno na PZE sceni i mislim da se time treba voditi.

Jel ono beše Princ umalo pao prošle godine od tog "letenja" ? Da ne bude opet nekih incidenata ove godine sa Zejnom :)

Čekam četvrtak da Lavina zapali scenu sa vrhunskom koreografijom , scenskim nastupom i prodornom vokalcinom . Mislim da mnogi koji su ubeđeni da Zejna ide , će se iznenaditi :)
S obzirom na to da su pre par nedelja pitali fanove da im predlože ideje za scenski nastup ne bih bas baš uzdao u njih. Još ako su morali da se bore sa RTSom kao i ostali, a nemaju profesionalnog reditelja/koreografa da se svađa u njihovo ime, nisam preveliki optimista.

Za sada su moja 12ica, pa se nadam da nisam u pravu.

S obzirom na to da su pre par nedelja pitali fanove da im predlože ideje za scenski nastup ne bih bas baš uzdao u njih. Još ako su morali da se bore sa RTSom kao i ostali, a nemaju profesionalnog reditelja/koreografa da se svađa u njihovo ime, nisam preveliki optimista.

Za sada su moja 12ica, pa se nadam da nisam u pravu.
Sugestije ne ideje ;) našli su oni Dance da im rade mnogo ranije koji rade za Boiler Room ;)

Nije da me preterano interesuju insajderske informacije dan pre polufinala, ali svejedno je trulo upadati sad sa takvim pričicima, ovaj fejlovao, onaj pokidao. 💀 Ako ste ćutali do sada, ćutite i sada, lol, a svakako to može biti samo vaš subjektivni utisak.

A stvarno sve zavisi od ličnog utiska. Eto za Zejnu imam informacije od tri osobe koje su videle probu i sva tri utiska su totalno drugačija. Nekom smeta jedno, drugom je to isto odlično, treći kaže mess itd itd. A isto tako su i za Eegora podeljeni.
Lepo čekam polufinale da vidim svojim očima i to će mi biti najbitnije.

A stvarno sve zavisi od ličnog utiska. Eto za Zejnu imam informacije od tri osobe koje su videle probu i sva tri utiska su totalno drugačija. Nekom smeta jedno, drugom je to isto odlično, treći kaže mess itd itd. A isto tako su i za Eegora podeljeni.
Lepo čekam polufinale da vidim svojim očima i to će mi biti najbitnije.
Isto da ne zaboravimo da je ovo televizijski festival, tako da moguće da sve ima više smisla sa planiranim kadriranjem.

Upravo tako. Molim vas da ne iznosite to što ste eventualno videli, već ostavite drugima da dožive nastupe sutra uveče na svoj način.
A tu se već ne slažem, ja sam skroz otvoren za tračeve iz treće ruke i nagađanja :LOL:

Najbolje slike sa proba su mi od:
Zejne, Eegora, Mirne, Đurđice

Definitivno najveća očekivanja imam od Zejne 😍 jedva čekam sve da vidim (uz dobro kadriranje)

Gledam opet sliku od Lores, i deluje mi da ima ukusa. Konačno neka moderna estetika iz IDJ podruma.

Vizuelno me jako podseća na hipnotišuće robot žene koje su prisutne na nastupima kod EDM i rejv izvodjača, eh još da ima i neku takvu pesmu.

1771881798067.webp

Back