Ona meni uvek izgleda ko da joj je grozno i samo jedva čeka da se završi, ko da je neko tera da pevakoliko Zejna nema facu za scenu, ovaj prvi kadar pre nego sto krene da visi, bez emocije, grimase, nesto je ona vrisnula tu i to je to
Sada sam pogledao isečak sa instagrama. Promenjen je kadar. Ne vidi se kako trči iza scene. Kamera bukvalno udara u Krajisnike. Hvalim te bože. Izgleda mnogo bolje sada. Jedino njegovo kadriranje je promenjeno u odnosu na jutjub. Dokaz koliko je kadriranje skoro SVEI cela kulminacija ode dođavola jer ga vidimo kako trči sa scene, to mi skroz ubije momenat
Mislim da je najveći problem budžet i produkcija, ograničene mogućnosti na sceni. Kao da je Švedska puno veća od Srbije, Norveška još manja, Letonija?!, pa ostatak Baltičkih zemalja je bio u stanju da proizvede iz godine u godinu solidan ESC rezultat. Od dva dinara se ne može ništa napraviti. Kakav je to festival gde odjekuje prazna sala bez žive duše osim kamermana? Sprdnja.Mi smo jedna mala zemlja sa ne toliko ljudi sa dobrim idejama za nastup.
Nije promenjen, samo je isečak u rezoluciji za instagram reels pa se ne vidi do kraja kako trči iza.Sada sam pogledao isečak sa instagrama. Promenjen je kadar. Ne vidi se kako trči iza scene. Kamera bukvalno udara u Krajisnike. Hvalim te bože. Izgleda mnogo bolje sada. Dokaz koliko je kadriranje skoro SVE
Ma jasno je meni sve, nego ponavljam mantru koju Rts zaposleni stalno pominju da bi opravdali svoj nedostatak kreativnosti. Nekad i ne treba puno para da bi nešto lepo izgledalo. Kao kad neko kupi odeću u second hand-u pa izgleda top, a neko nosi Versaci i izgleda ko s buvljaka. Bitno kako se nešto realizuje.Mislim da je najveći problem budžet i produkcija, ograničene mogućnosti na sceni. Kao da je Švedska puno veća od Srbije, Norveška još manja, Letonija?!, pa ostatak Baltičkih zemalja je bio u stanju da proizvede iz godine u godinu solidan ESC rezultat.
Nema veze, i da je tako, ali realno tu kada mora da se menja. Jer onaj izlazak sa bine baš ubija momentum. Tu kod gog dela sve kamere moraju biti na Krajišnicima a ne da bude kadar sa Avalskog Tornja pa se vidi sve. RTS mora da zasere uvek neštoNije promenjen, samo je isečak u rezoluciji za instagram reels pa se ne vidi do kraja kako trči iza.
Svakako nam je ta pozicija vrhunac kome možemo da se nadamo.Sprdajte se vi, mi odosmo na 18. mesto na kladionicama