Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne propustite intervju sa Milicom Burazer u 12.00!

Saznajte više o Milici, njenoj povezanosti sa Evrovizijom, kao i gde možete da je gledate uskoro nakon PZE-a.

Ovde se danima rapravljalo o Dancu i njegovim bradavicama, a evo Mirna lagano dovela polu gole plesače haha

Ma zvučaće svi bolje večeras u lajvu, i pre smo bili nezadovoljni zvukom oko isečaka proba, a što se tiče kadriranja rts jednostavno nikad naučiti neće i to je to.

Sve u svemu, ja Zejnom zadovoljan (sem dela gde se vidi ofinger na kom visi, ali to je najmanji problem da se izmeni da se ne vidi), i dalje je moćno 😍

Ali ne bi bilo loše da pobedi Đurđica, pa je hajpujte onda i budite zadovoljni plasmanom, ne zna se jel pesma ili nastup dosadniji (Princ>>>)

I cela kulminacija ode dođavola jer ga vidimo kako trči sa scene, to mi skroz ubije momenat
Sada sam pogledao isečak sa instagrama. Promenjen je kadar. Ne vidi se kako trči iza scene. Kamera bukvalno udara u Krajisnike. Hvalim te bože. Izgleda mnogo bolje sada. Jedino njegovo kadriranje je promenjeno u odnosu na jutjub. Dokaz koliko je kadriranje skoro SVE

Mi smo jedna mala zemlja sa ne toliko ljudi sa dobrim idejama za nastup.
Mislim da je najveći problem budžet i produkcija, ograničene mogućnosti na sceni. Kao da je Švedska puno veća od Srbije, Norveška još manja, Letonija?!, pa ostatak Baltičkih zemalja je bio u stanju da proizvede iz godine u godinu solidan ESC rezultat. Od dva dinara se ne može ništa napraviti. Kakav je to festival gde odjekuje prazna sala bez žive duše osim kamermana? Sprdnja.

Mislim da je najveći problem budžet i produkcija, ograničene mogućnosti na sceni. Kao da je Švedska puno veća od Srbije, Norveška još manja, Letonija?!, pa ostatak Baltičkih zemalja je bio u stanju da proizvede iz godine u godinu solidan ESC rezultat.
Ma jasno je meni sve, nego ponavljam mantru koju Rts zaposleni stalno pominju da bi opravdali svoj nedostatak kreativnosti. Nekad i ne treba puno para da bi nešto lepo izgledalo. Kao kad neko kupi odeću u second hand-u pa izgleda top, a neko nosi Versaci i izgleda ko s buvljaka. Bitno kako se nešto realizuje.

Ma nije problem ni keš, ni tehnika. Jednostavno to je neki majndset da sve treba snimati iz daljine kao nekadašnji Mesam u SC, da se vidi svaki deo scenografije, kako je grandiozno i skupo.

Nastup treba da ispriča priču ili da kontekst pesmi, a mi to ne dobijemo u 10% onoga što postave na scenu.

Nije promenjen, samo je isečak u rezoluciji za instagram reels pa se ne vidi do kraja kako trči iza.
Nema veze, i da je tako, ali realno tu kada mora da se menja. Jer onaj izlazak sa bine baš ubija momentum. Tu kod gog dela sve kamere moraju biti na Krajišnicima a ne da bude kadar sa Avalskog Tornja pa se vidi sve. RTS mora da zasere uvek nešto

Status
Not open for further replies.
Back