Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Hm, ne znam šta da mislim:

Brat Pelin u gaćama sa ovim roze čarapama :D ne kažem da je kopija ali deluje da je inspiraciju za nastup uzeo od Joosta za animacije a nastup Tomi Kaš.

Zona i Sanja prelepe.

Lavina klasik story ne znam šta će biti, treba mi ceo nastup

Haremke cepaju sa energijom

Kod Zone kadriranje uništava nastup iz onog što sam vidio, za Haremke bojim se da je to previše camp za žiri, ali nastup pršti od energije. Iskreno od Lavine sam očekivao mračniji nastup i čak možda i suhi led, ali barem ima pirotehnike, mada nisu mi u užem krugu favorita svakako.

Bogami, ovi iz drugog polufinala se ne šale. Skoro svi su se baš lepo potrudili oko nastupa.
Najvviše mi se izdvajaju:
Lavina - premoćna ideja sa vatrenim mačem
Haremke - ozbiljno grme
Zona - predobri vizuali na ekranima
Pelin - servirao čovek harizmetinu
Lu-Ka - hot
Burazerka takođe jaako interesantna

Aleksandar ok skroz
Milica zanimljivo djeluje
Sanja hot baš
Lu-Ka dobro kadriranje i igra
Lupino ok
Zona fina samo isto kadriranje loše
Pelin harizma na maks
Džeminaj simpatično
Avgust interesantno
Harem energija grmi
Aleksandra dobra
Lavina obećava

Zejna bolja od doslovno svih nastupa u drugom polufinalu 😂 samo mi se Svima vama treba mama sviđa
Prvi puta cujem ovog sa Jabukom, zasto zvuci kao necu s tobom kume, celave ti gume

Mani manija to smo ti i ja ‼️💃🏻✨

Taj growl koji traje ceo refren a ne samo nekoliko sekundi će verovatno presuditi da glasaju za nekog drugog. Napokon i vidimo famozni mač u kamenu 🤣 I moram reći da dobro se uklapa.

Za Pelina reči bez. Čovek skoro u gaćama 🙃

Milica zanimljiv nastup sa crno belom tehnikom.

Avgust je Avgust 😀

Zona - malo preobično ali čekamo nastup.

Aleksandar - lepo je ispalo.

Sanja - dobri kadrovi. Je li ja to stvarno kažem? 🤣

I iznenađenje Haremke. Toliko su sigurnije u nastupu, svaka čast.

Ali svakako čekam večeras nastupe jer deluje da će sve vreme biti zanimljivo 😀

Jel vama malo smeta ovaj vokalni miks kolege iz benda dok Luka growlije, ili vam je sad lepše? Možda da samo on cepa growl, da mu ovaj ne upada toliko

Lavina- mač koji gori super ideja, energija super ali imam osećaj na momente da kamera kao da ne zna šta snima i pokušava celu scenu da obuhvati a ne ono što je ključno. To me brine 🥺 Pomislila sam kako bi Sanjina scenografija njima baš lepo stajala.

Lu-Ka Hot
Zona- kao da se malo uplašila, samo malo više samopouzdanja
Pelin- Harizma
Haremke- Top, zvezda top 😁

Bolje drugo pf dosta. Bice neizvesnije ko ce proci jer takoreci nema balada.
Aleksandar izgleda da je imao nekih teh problema, pa mozda je to dovelo da mu energija bude nesto nize. Vokalno prejak.
Burazer - iznenadjenje recapa, meni ovo izgleda vrlo zanimljivo, mozda mi bude najbolja veceras
Sanja Aleks - Dobra fotka, meh nastup, vrv aut
Luka - prilicno dobra kombinacija, ali nesto fali, sad ne mislim na glas. Vrv ce to u nekom drugom delu prikazati
Lupino - jednostavno ne
Zona - najinteresantnija u ovom delu polufinala
Pelin - dakle Pavlovica most koreografija, iskreno nista spec, vrv nq
Geminni - njih bas volim, aj nek ziri ucini meni jednu uslugicu ove veceri
Avgust - Izgleda mi pogubljeno na ovom recapu, dok je estetika odlicna, a i zvuci kao hitcuga
Harem - Veliki napredak za nastup u odnosu na prethodnu godinu, energija je na nivou, i dalje imam istih problema sa pesmom, ali vidim ovo kao siguran Q, i jednog od favorita publike
Sekulicka - vrv je gura ziri u finale, kolka rucerda majko mila (ne mislim na nju)
Lavina - letdown

Videcemo posle vecerasnjih nastupa. Ali nesto mi ovako nista ne izgleda i zvuci bolje u kompletu od Zejne tbh (iako je celokupan utisak polufinala dosta jaci). Tkd Zejna ili Zona. Od ostalih mi se Mirna jako svidja, a pretpostavljam da ce i Aleksandar i Avgust. Iskreno ne bih kenjao vrv ni da ode Harem. Lavina ako ovako lose zvuci hvala sto su napravili hajp.

Ali svaki mogući nastup isti rad kamere, ista matrica kadriranja, identično sve. Zato se i neće nikad niko izdvojiti, svi će biti tu negde solidni i to je to. Daleko je ovo još od uspešne produkcije.

Zejna maherka jer je odlučila da visi sa plafona, bukvalno jedan od momenata koji će ljudi da zapamte i glasaće za nju.

Back