Bolje drugo pf dosta. Bice neizvesnije ko ce proci jer takoreci nema balada.
Aleksandar izgleda da je imao nekih teh problema, pa mozda je to dovelo da mu energija bude nesto nize. Vokalno prejak.
Burazer - iznenadjenje recapa, meni ovo izgleda vrlo zanimljivo, mozda mi bude najbolja veceras
Sanja Aleks - Dobra fotka, meh nastup, vrv aut
Luka - prilicno dobra kombinacija, ali nesto fali, sad ne mislim na glas. Vrv ce to u nekom drugom delu prikazati
Lupino - jednostavno ne
Zona - najinteresantnija u ovom delu polufinala
Pelin - dakle Pavlovica most koreografija, iskreno nista spec, vrv nq
Geminni - njih bas volim, aj nek ziri ucini meni jednu uslugicu ove veceri
Avgust - Izgleda mi pogubljeno na ovom recapu, dok je estetika odlicna, a i zvuci kao hitcuga
Harem - Veliki napredak za nastup u odnosu na prethodnu godinu, energija je na nivou, i dalje imam istih problema sa pesmom, ali vidim ovo kao siguran Q, i jednog od favorita publike
Sekulicka - vrv je gura ziri u finale, kolka rucerda majko mila (ne mislim na nju)
Lavina - letdown
Videcemo posle vecerasnjih nastupa. Ali nesto mi ovako nista ne izgleda i zvuci bolje u kompletu od Zejne tbh (iako je celokupan utisak polufinala dosta jaci). Tkd Zejna ili Zona. Od ostalih mi se Mirna jako svidja, a pretpostavljam da ce i Aleksandar i Avgust. Iskreno ne bih kenjao vrv ni da ode Harem. Lavina ako ovako lose zvuci hvala sto su napravili hajp.