Pogledah i snimke drugog polufinala. Sad moram biti iskren: kada pogledam sve pesme meni licno neka intuicija ili vajb govore da pobednika mozemo traziti izmedju Ive Grujin, Lavine i Zejne. Ako poslednja bude pevala kao u polufinalu, mislim da ce od zirija biti treca, a da ce prvo i drugo mesto biti Iva Grujin ili Lavina. Ne zaboravimo cinjenicu da kakav god da je ziri, sem pesme, ocenjuju i interpretaciju. I ako mi je Zejna pesma koja mi je legla u pocetku, na prvo slusanje mi se izdvojila i Iva Grujin i Lavina. Ako Zejna veceras izmeni nastup, stane i otpeva, cime ce dobiti na interpretaciji i kontroli glasa, postoji mogucnost da pobedi. U suprotnom, pobednika vidim izmedju Lavine i Ive. Pelin je zanimljiv i kod njega dosta zavisi od zirija, a cak i Harem girls je tu negde. Takodje, Yanx ce da dobije dosta od zirija.
Sto bi se reklo, mislim da ce pobediti dark horse, ko god da bude... ostali tesko. Cairi su simpaticna pesma, ali fali 30 sekundi i podseca me na Tam. Ko god pobedi neka mu je srecno.