Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Pelin pokidao!

Lavina mi je samo ok, ništa posebno kao ni pjesma. Ali mislim da pobjeđuju jer je to nešto što su fanovi u Srbiji izabrali kao što su Luku i Teyu

Ja I dalje smatram da Lavina treba otići jer nema pesme kao njihova na ESC ove godine. Biće svoji. I svi esc fanovi tvrđenje zvuka će glasati za njega, a mnogo ih je. Zejnu će bre Felicia i onaj Danac da pojedu sa onom njenom nepostojećom harizmom. Ima da je ispljunu. Imamo pred nama likove koji će nas odvojiti od ostalih ali nećemo biti pametni

Ovo deluje za koplje bolje i interesantnije nego prvo pf. Iznenađujuće dobar Luka, vidi se trud. Mali je ovo uzorak za Lavinu i Zonu, ali mi deluje odlično. Pelin samo da je bolji stajling, harizma level pro.

Ja I dalje smatram da Lavina treba otići jer nema pesme kao njihova na ESC ove godine. Biće svoji. I svi esc fanovi tvrđenje zvuka će glasati za njega, a mnogo ih je. Zejnu će bre Felicia i onaj Danac da pojedu sa onom njenom nepostojećom harizmom. Ima da je ispljunu. Imamo pred nama likove koji će nas odvojiti od ostalih ali nećemo biti pametni
Ti si brat metalika i kontaš otprilike kako metal treba da zvuči. Meni Lukin buraz što mu radi ovdje back vokal nekako ima previše bazičnu boju glasa, a taj growl ne zvuči najbolje (možda zato što je mikrofon previše "osušen" na ovoj generalna proba verziji. Večeras bi trebalo to zvučati bolje kada se doda malo ehoa i tek tada će se znati pravo stanje.

Pogledah i snimke drugog polufinala. Sad moram biti iskren: kada pogledam sve pesme meni licno neka intuicija ili vajb govore da pobednika mozemo traziti izmedju Ive Grujin, Lavine i Zejne. Ako poslednja bude pevala kao u polufinalu, mislim da ce od zirija biti treca, a da ce prvo i drugo mesto biti Iva Grujin ili Lavina. Ne zaboravimo cinjenicu da kakav god da je ziri, sem pesme, ocenjuju i interpretaciju. I ako mi je Zejna pesma koja mi je legla u pocetku, na prvo slusanje mi se izdvojila i Iva Grujin i Lavina. Ako Zejna veceras izmeni nastup, stane i otpeva, cime ce dobiti na interpretaciji i kontroli glasa, postoji mogucnost da pobedi. U suprotnom, pobednika vidim izmedju Lavine i Ive. Pelin je zanimljiv i kod njega dosta zavisi od zirija, a cak i Harem girls je tu negde. Takodje, Yanx ce da dobije dosta od zirija.
Sto bi se reklo, mislim da ce pobediti dark horse, ko god da bude... ostali tesko. Cairi su simpaticna pesma, ali fali 30 sekundi i podseca me na Tam. Ko god pobedi neka mu je srecno.

Mislim da ljudi kojima se ne sviđa Lavina ne slušaju metal ili kontaju koliko je teško izvući metal vokale (vriske, growle) uživo, još uz ovu očajnu akustiku, a lik zvuči perfektno u ton. Ne može da se đipa, krevelji i oslobađa dušu u isto vreme.
Ubedljivo najbolji komentar što se tiče Lavine. To i ja pokušavam reći svo vreme. Oni ne mogu da skaču po bini i da prave kič i šund kao Pelin ili Haremsice. Žanr muzike i pesma to ne dozvoljavaju. Momci su izgleda odradili fantastičan posao. Emocionalno su iskazali sve što treba i kako treba a ti će fanovi metal muzike i te kako da prepoznaju. Za mene su pobednici i imaju koj glad večeras, a nadam se i u finalu

Back