To sve stoji, ali ipak je bolje izabrati ono što sad već djeluje spremno, a valja, da ne mora iz korijena da se mijenjaPa realno, Princev nastup je 100% promenjen, tako da to moze da se uradi i za ostale.
E sad sto je promenjen na gore, to je greska kreativnog tima, ali ocigledno da je problem bila ideja, a ne vreme.
Prosečan stanovnik je dobio napad povraćanja na naziv “Jugoslavija” ako smem da dodam.Pa da, ali to je negde i mišljenje prosečnog stanovnika. Ko će biti spreman da glasa, to je drugo.
Kladionice uvek znaju nešto što mi ne znamo.U mozzartu je kvota 4 na Lavinu
Nije mi jasno zašto je Zejna svuda ubedljiv favorit. Ok bi mi bilo da je 50:50 stanje po kvotama, ovo sa 1,6 - 1,7 mi je previše
I Pelin je na 10 (ne mislim da pobeđuje, ali ko misli lepa cifra)
Pa imaš, jer iz tvog komentara zvuči da misliš da sam ja hejter, i ako je tako, debelo grešiš. Bukvalno ne hejtujem nijednu pesmu sa ovogodišnjeg takmičenja, a Lavini sam na forumskom glasanju dao poene i u polufinalu i finalu (5 i 4), a nastupom su i podigli opšti utisak. Druga stvar je što preferiram nešto drugačiji zvuk.I onda ja imam loš njuh? Hmmm...
View attachment 41949
Mozda znaju ko je ziri hahahahahhahaKladionice uvek znaju nešto što mi ne znamo.
Sad smo luđi nego tad.Teško to. Protestovalo se i 2006. zbog odluke da se povučemo, pa ništa.
Nikad nije ni bio. Niti ce biti.Izgleda da neće biti prenos finale na esc kanalu....