Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Evo moja mama se složila da je najbolje slati Lavinu i da to ima najveće šanse na Evroviziji iako joj se ne svidja kada po njoj vrišti

Pa realno, Princev nastup je 100% promenjen, tako da to moze da se uradi i za ostale.

E sad sto je promenjen na gore, to je greska kreativnog tima, ali ocigledno da je problem bila ideja, a ne vreme.
To sve stoji, ali ipak je bolje izabrati ono što sad već djeluje spremno, a valja, da ne mora iz korijena da se mijenja

I meni se čini da je Zejna zbog onog hajpa sa početka mislila da dobija lagano pa joj sad krivo

Sreća naša je što plebs (pogotovu sa fejzbuka i ostalih prevaziđenih društvenih mreža) ne glasa, a fanovi glasaju pa rezultati u tvt mahom oslikaju želju pravih fanova (osim kada SIM kartice izdivljaju)

U mozzartu je kvota 4 na Lavinu
Nije mi jasno zašto je Zejna svuda ubedljiv favorit. Ok bi mi bilo da je 50:50 stanje po kvotama, ovo sa 1,6 - 1,7 mi je previše
I Pelin je na 10 (ne mislim da pobeđuje, ali ko misli lepa cifra)

U mozzartu je kvota 4 na Lavinu
Nije mi jasno zašto je Zejna svuda ubedljiv favorit. Ok bi mi bilo da je 50:50 stanje po kvotama, ovo sa 1,6 - 1,7 mi je previše
I Pelin je na 10 (ne mislim da pobeđuje, ali ko misli lepa cifra)
Kladionice uvek znaju nešto što mi ne znamo.

I onda ja imam loš njuh? Hmmm...
View attachment 41949
Pa imaš, jer iz tvog komentara zvuči da misliš da sam ja hejter, i ako je tako, debelo grešiš. Bukvalno ne hejtujem nijednu pesmu sa ovogodišnjeg takmičenja, a Lavini sam na forumskom glasanju dao poene i u polufinalu i finalu (5 i 4), a nastupom su i podigli opšti utisak. Druga stvar je što preferiram nešto drugačiji zvuk.

Moj osećaj je da Lavina dobija publiku i to sa puno glasova, a isto tako me mori osećaj da će žiri takav pakao da priredi da ćemo bukvalno mi krenuti u blokadu Rts-a i srušiti režim ovog puta zbog Evrovizije. Ako nam se državna zajednica raspala, može i ovo.

Do polovine marta se šalje koncept nastupa, detalji mogu da se menjaju sve do druge probe na ESC.

Mislim da Zejna negoduje u pogrešnom smeru. Odmah je pomenula promenu nastupa jer verovatno ni sama nije zadovoljna, pa mislim da bi trebalo da priča sa saradnicima zašto je tako ispalo. Razumem frustraciju, ali ovo joj ne treba.

Isto tako ne treba se ni naslađivati i likovati zato što je otvoreno nezadovoljna reakcijama, jer na ovogodišnji PzE nije došla kao anonimus za poslednje mesto u polufinalu, već kao jedan od favorita.

Teško to. Protestovalo se i 2006. zbog odluke da se povučemo, pa ništa.

Što se sad tripujete oko toga ko je favorit na kladionicama kada od početka PZEa nikada nije pobedila pesma sa najmanjom kvotom. Ni Konstrakta, ni Teya, ni Luka ni Princ niko nije imao malu kvotu.

Svake godine su omanuli.

Kvote uređuju ljudi koji imaju mnogo manje uvida od nas ovde što pratimo, a druga stvar pze je toliko niša u klađenju da čak i da omanu kvote neće biti toliko u gubitku pošto se ljudi ne klade na to

Back