Dreamy Venue
Iskusan član
Ja se više plašim od Kosmos Tripa nego Ive Grujin iskreno....
Bolja žurka je na RTSovom chatu.Jel cemo moci mi iz Srbije da gledamo prenos na ESC YT kanalu?
Plašim se Ive Grujin jer ima tu otrcanu baladu od prije 20 godina i vidim scenario gdje bumeri iz žirija daju visoke ocjene i hotel Prestiž šljaka bez prestanka.Ja se više plašim od Kosmos Tripa nego Ive Grujin iskreno....
Već vidim kako naši idu po jutjubu i objašnjavaju strancima zašto je Pelin genijalan i koliko je tekst višeslojan dok ga niko od stranaca ne doživljava... Hajpa bukvalno neće biti nimalo. Ne verujem koliko smo slepi.
Naknadno, kada prođe adrenalin, videćeš šta kažu za Adrenalin. Možeš gledati i prenos, ali jedino uz VPN, tako što ćeš promeniti zemlju, npr. uz grčku IP adresu.Pa kako da ispratim onda komentare i odusevljenje stranaca na pobednicki nastup![]()
Prenijet cu ti jaPa kako da ispratim onda komentare i odusevljenje stranaca na pobednicki nastup![]()
Ali zato zna gde je Vršačko brdo
zbog drugog dela rečenice zaslužuje sve najgore
E onda je to bas bedak.Pa ne peva on taj zadnji refren na taj način zato što misli da bolje zvuči nego zato što ne može onako kako je na videu. Verovano je u videu radio autotune.