Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Nesumnjivo da je Pelin u top 2 tvt-a, ali ne vidim scenario gde mu žiri daje više od 4 do 5 poena. Pre će nekoga random da stave u top 3, tipa Anu Mašulović, to me već ne bi iznenadilo.

Jedini plus kod Zejne je što od onog nastupa teško da može gore... Tako da, pozitivno bi se iznenadili u Beču. :LOL:

Već vidim kako naši idu po jutjubu i objašnjavaju strancima zašto je Pelin genijalan i koliko je tekst višeslojan dok ga niko od stranaca ne doživljava... Hajpa bukvalno neće biti nimalo. Ne verujem koliko smo slepi.

Biće hajpa ali na domaćem terenu.

Verovatno bi morali da kalkulišemo poene od dijaspore i RTS bi morao da moli za njihove glasove po emisijama.

Sada kada je i žiri u polufinalu ne znam koliko bi nagradili Pelina, jer kao da ima lep nastup ali pesma nije za dalje od Srbije i dijaspore. Meni sama pesma nema ništa keči što bi se reklo, da se stvori viralni momenat. To vidimo i sada posle pze polufinala. Ja sam očekivao da će Pelin baš da eksplodira ali nije se desilo.

Pa kako da ispratim onda komentare i odusevljenje stranaca na pobednicki nastup:(
Naknadno, kada prođe adrenalin, videćeš šta kažu za Adrenalin. Možeš gledati i prenos, ali jedino uz VPN, tako što ćeš promeniti zemlju, npr. uz grčku IP adresu.

Prekjuce sam mislio da ce glasanje biti ludnica, juce sam mislio da Lavina moze 12+12, ali danas udaram pecat na ludnicu.

Ovo za Ivu smo iskonstruisali na osnovu rekla kazala ko je njen tata, a možda su skroz na mestu ljudi. Meni ona deluje kao da bi se raspala na sceni u slučaju pobede i predala nagradu drugome.

Niko ne razmislja da ziri da bi skinup sa sebe odgovornost moze lako da da poene tipa Yanxici,ona ima ziri likeable pesmu i minimalisticki nastup,plus svakpg zna uvek j ziriju.I onda dalje promesaju karte al eto nisu odgovorni za slanje,jer Yanx vise od 3,4 od publike ne mere.

Back