Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ane, ne Yanx.
Yanx je imala 12 poena i ona će mi zauvek ostati misterija kako je u polufinalu od pet članova žirija dobila 12, 12, 10, 10 i 8. Mene pesma i interpretacija ni da taknu i samo me odbijaju. Možda je do mene, ali kada vidimo da je ona bila bottom 2 kod publike, ne znam šta reći.
Doduše, sa Manivi (koja mi je bila favorit) je slična situacija, samo sa nešto manje bodova od žirija.
U prvom polufinalu PZE-a 2026. je sigurno bio istorijski najveći jaz između glasova žirija i publike u istoriji naših izbora!
Tijana M. ne da je mešala karte, nego ih je okrenula naopačke u oba polufinala!
Greška. Prošao bi Eegor umesto Ane Mašulović. Da je imao 8 od publike, Ana je imala 5 + 3, prošao bi on zbog boljeg skora publike iako ga je žiri pokopao... Tako da su društvene mreže jako bitne.

Mene samo strah žirija jer tamo može svakakva picajzla sjedit koji će Lavinu staviti na dno. Nadam se da će biti što više alternativnih ljubitelja glazbe u žiriju na Euroviziji, pogotovo u polufinalu.

Za televote se ne bojim, ovdje očekujem smeš rezultate. Jedino u prvom polufinalu već znamo da Shitsrael, Grčka, Finska i Švedska imaju zaključan Top 4 televote, a žiri ne smije biti ni pod razno u bottom 3

Da su objektivni onda bi bili visoko ali očekujem snečiranje od strane žirija poput Blind Channelu, Hatariju i AWS-u. Ali ako su sva 3 benda ušli u finale gdje su u njihovom polufinalu glasali žirijevi, onda valjda budu i tu.

A onda u finalu očekujem Serbia... you have received.... from the public....... 150 points!!!! I bam, top 10 rezultat!!

Apsolutno zaslužena, organska i čista pobeda momaka iz grupe Lavina sinoć, sa uvjerljivom i povećom razlikom ispred drugoplasiranog kandidata po glasovima i publike i žirija je dokaz da su bili opravdani favoriti od samog starta i da su fanovi mogli u njima i prije izlaska pjesme nanjušiti potencijal, svi su zadovoljni i konačno da nije bilo nikakvih namještaljki tako da je to jedino što je bitno u ovom momentu! :love:

Pa kako si mislio da okače ranije sinoć, jedino da je PZE počeo u 12 popodne, i nije to nikako uticalo na preglede lol

Pa da za juce si u pravu,al danas vec nadam se da nece ni kaciti do sutra ujutru...dal ima spota,jel neko ispratio?🙂

Ako nešto naročito cenim u vezi PzE to je onda insistiranje na različitosti i vidljivosti, tu je festival mnogo više doprineo u odnosu na kojekakve aktiviste.

Haremke su definitivno osvežile PzE scenu + njihovo učešće ima mnogo veči značaj od takmičarskog. Totalno kultivisan javni nastup, kolegijalnost i profesionalizam, strpljenje da izađu u susret svakom bizarnom pitanju, kuliranje provokacija. Total class act. 🙏

Želim ih ponovo u takmičarskom delu, a zašto ne i u nekom drugom segmentu PzE, definitivno imaju to nešto evrovizično.
Hvala ti mnogo na ovome! 🙏 ❤️
Ja bih dao Lefkada Tsunami naredne godine da intervjuiše takmičare u green room-u 😁 deluje mi kao da bi to bila baš komedija i skroz zabavno. Stefan mi je nekako previše... Pa samo previše 🤣
Apsolutno sam za!!! Malopre su me zapratile Kristina i Dragana i rekoh to je neki znak hahah ali da mislim da bi mi to bio baš izazov koji mi je potreban da rastem dalje kao tv lice/performer...a Stefan je divan, predivan! Znate koliko nama prija njegova energija posle stresa na bini...❤️
Definitivno mislim da je to dobra ideja! Lefkada je jedna legendica i baš bi bilo uživanje gledati je kako intervjuiše takmičare jer je tako opuštena i duhovita.😍😍
A neki od vas su pominjali i iskreno se mogu složiti nakon Pelinovog nastupa da bi on bio baaaš dobar voditelj.
Hvala ti! ❤️ Oooo može Pelin, prezabavan i meni jako privlačann hahah ali ipak moje srce na ovom pze kuca samo za Pavla (Lukin mladji brat) :love:🥰🥲 onaj zagrljaj kad su proglašeni za pobednike awww preslatko 🥰

Hvala ti mnogo na ovome! 🙏 ❤️

Apsolutno sam za!!! Malopre su me zapratile Kristina i Dragana i rekoh to je neki znak hahah ali da mislim da bi mi to bio baš izazov koji mi je potreban da rastem dalje kao tv lice/performer...a Stefan je divan, predivan! Znate koliko nama prija njegova energija posle stresa na bini...❤️

Hvala ti! ❤️ Oooo može Pelin, prezabavan i meni jako privlačann hahah ali ipak moje srce na ovom pze kuca samo za Pavla (Lukin mladji brat) :love:🥰🥲 onaj zagrljaj kad su proglašeni za pobednike awww preslatko 🥰
Lefkada i Pelin kao voditelji PZEa bi bili 🔥 🔥 🔥

Back