Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Razvlacite ovdje Zejnu i dalje, a Eegor kad vam se pojavi sa slicnim komentarima onda sutite ili eventualno jedno ili dvoje mu otvoreno kaze zasto nije prosao 😂😂😂
Daleko od toga da podrzavam sta ona radi, iskreno pojma nemam ni sta objavljuje ni sta lajka jer me ne zanima 2%, ali razumijem zasto vi i dalje trosite vrijeme na nju kad ste rekli da se i 2023. ovako ponasala

Piceza baca novu temu i vudu krug. Uuuuuupoooomoooooć😂
Sad kad nastanu sledeće 4 strane na tu temu.

Subjektivni osećaj

Screenshot_20260304_074140_com.brave.browser_edit_383617635152920.webp

Mislim da ne može Zejna ići u isti koš sa Eagorom kao što ne ide u isti koš sa Sarom, Zorjom, Breskvicom.
Prvi je nivo dva ispod Zejne, dok su devojke nivo iznad.
Kao neka piramida tier, gde su Sara, Zorja i Breskvica donosile A tier, a Eagor neki D tier. Zejna je najviše što je dobacila B, nije loše (korektno), ali korektno u standardu ESC je ništa.
Malo mi jeste žao devojke, kada se spremaš za nešto, želiš i voliš nešto i rezultat ne bude kakav si očekivala. Meni prva asocijacija pada na sport (jer je i to takmičenje). Hajde da ne budemo uvek klasični Balkanci i za sve krivimo sudije (žiri, publika) nego da vidimo šta smo to mi napravili na terenu i da li je možda zbog toga rezultat bio ispod očekivanja.
Kao što ste pisali xy puta da je bila najbolja kao ceo paket pobedila bi, to je toliko prosto i jednostavno.
Da je imala malo više sreće pa da je sa Jugoslavijom došla prošle godine uz sve mane verovatno bi opet pobedila, možda bi i 2023. bila konkurentna, ali to je sve već ŠBBKBB.
Isto i primer Zorja kojoj su obe pesme bile po mom subjektivnom mišljenju bolje od svih Zejninih nije imala sreće sa godinama, Sara isto.
Kako god bilo jako mi je drago za Lavinu i iskreno očekujem dobar plasman i nastup koji neće ostaviti ljude ravnodušnim što je na takmičenju Evrovizije i najbitnije.

Luka bi trebao da se šminka sledeća dva meseca non stop, što manje ovog nerd face-a. Izgubiće glasove fanica.

Hvala bogu pa se na ESC kanalu u komentarima prestalo sa Bojanom. U početku bilo zanimljivo, posle postalo retardirano. U jednom trenutku izgledao je kao da je komentar sekcija neka vrsta grupnog četa gde se ljudi sprdaju. Piše se o svemu živom, samo ne o pesmi. Onaj piše kako prodaje tovne svinje, ovi drugi hoće da traže dečka Bojani, jedan prodaje frezu.....boleština 😆. Malo bolje izgleda čet sada. 4 hiljade komentara ima. Ubedljivo najviše od svih pesama 😆. Pola od toga naše gluposti. Svi pričaju o Bojani, niko o Lavini. Pa se i stranci uključuju pitaju "Who is Bojana"? 😆. Što bi reko Kristijan Golubović "What the fuck....zgoing on"

Ovo da staviš u njivu vrane da plaši 😆

Attachments

• FB_IMG_1772617177289.webp
    FB_IMG_1772617177289.webp
    33.6 KB · Views: 43
Najbolji Zejnin nastup bio je 2024. ali te godine smo imali 4 izrazita favorita

Razvlacite ovdje Zejnu i dalje, a Eegor kad vam se pojavi sa slicnim komentarima onda sutite ili eventualno jedno ili dvoje mu otvoreno kaze zasto nije prosao 😂😂😂
Koliko je ovo realno.
Eegor, nije se kvalifikovao za finale, ode na televiziju i kaže da je on za sebe pobedio na PZEu i forum se istopi u fazonu :love:Yasss king, slay:love:. Zejna, druga u finalu, okači sliku kako je želela da scena izgleda i formum Saberi se, jadnice, izgubila si, pomiri se sa tim da nemaš karijeru i da nikad nećeš otići na ESC.

Moram da stanem u odbranu foruma i da kažem da smo itekako kritikovali Eegora. Bukvalno pune dve strane su ljudi pisali (zapravo od 316 do 320) da mu je ponašanje luzersko. Meni on svakako nikada nije bio favorit, Zejna jeste u nekom trenutku, ali nebitno, treba znati prihvatiti poraz u svakom slučaju.

Last edited:
Moram da stanem u odbranu foruma i da kažem da smo itekako kritikovali Eegora. Bukvalno pune dve strane su ljudi pisali (zapravo od 316 do 320) da mu je ponašanje luzersko. Meni on svakako nikada nije bio favorit, Zejna jeste u nekom trenutku, ali nebitno, treba znati prihvatiti poraz u svakom slučaju.
U te 4 strane postoje ukupno 6 postova o eegroru, dok je na prethodnih 5 strana 90% negativnih postova o Zejni, da je toliko loša - nije, da je nekog lično imenovala i uvredila - nije.

Da li je mogla bez snishodljivih komentara i lajkova i da se bolje ponese kao drugoplasirana - aposlutno je mogla, ali i ne zaslužuje ovoliko razvlačenje

Mislim da ne može Zejna ići u isti koš sa Eagorom kao što ne ide u isti koš sa Sarom, Zorjom, Breskvicom.
Prvi je nivo dva ispod Zejne, dok su devojke nivo iznad.
Kao neka piramida tier, gde su Sara, Zorja i Breskvica donosile A tier, a Eagor neki D tier. Zejna je najviše što je dobacila B, nije loše (korektno), ali korektno u standardu ESC je ništa.
Malo mi jeste žao devojke, kada se spremaš za nešto, želiš i voliš nešto i rezultat ne bude kakav si očekivala. Meni prva asocijacija pada na sport (jer je i to takmičenje). Hajde da ne budemo uvek klasični Balkanci i za sve krivimo sudije (žiri, publika) nego da vidimo šta smo to mi napravili na terenu i da li je možda zbog toga rezultat bio ispod očekivanja.
Kao što ste pisali xy puta da je bila najbolja kao ceo paket pobedila bi, to je toliko prosto i jednostavno.
Da je imala malo više sreće pa da je sa Jugoslavijom došla prošle godine uz sve mane verovatno bi opet pobedila, možda bi i 2023. bila konkurentna, ali to je sve već ŠBBKBB.
Isto i primer Zorja kojoj su obe pesme bile po mom subjektivnom mišljenju bolje od svih Zejninih nije imala sreće sa godinama, Sara isto.
Kako god bilo jako mi je drago za Lavinu i iskreno očekujem dobar plasman i nastup koji neće ostaviti ljude ravnodušnim što je na takmičenju Evrovizije i najbitnije.

Breskvica i ne baš hahah😂

Back