Mislim da ne može Zejna ići u isti koš sa Eagorom kao što ne ide u isti koš sa Sarom, Zorjom, Breskvicom.
Prvi je nivo dva ispod Zejne, dok su devojke nivo iznad.
Kao neka piramida tier, gde su Sara, Zorja i Breskvica donosile A tier, a Eagor neki D tier. Zejna je najviše što je dobacila B, nije loše (korektno), ali korektno u standardu ESC je ništa.
Malo mi jeste žao devojke, kada se spremaš za nešto, želiš i voliš nešto i rezultat ne bude kakav si očekivala. Meni prva asocijacija pada na sport (jer je i to takmičenje). Hajde da ne budemo uvek klasični Balkanci i za sve krivimo sudije (žiri, publika) nego da vidimo šta smo to mi napravili na terenu i da li je možda zbog toga rezultat bio ispod očekivanja.
Kao što ste pisali xy puta da je bila najbolja kao ceo paket pobedila bi, to je toliko prosto i jednostavno.
Da je imala malo više sreće pa da je sa Jugoslavijom došla prošle godine uz sve mane verovatno bi opet pobedila, možda bi i 2023. bila konkurentna, ali to je sve već ŠBBKBB.
Isto i primer Zorja kojoj su obe pesme bile po mom subjektivnom mišljenju bolje od svih Zejninih nije imala sreće sa godinama, Sara isto.
Kako god bilo jako mi je drago za Lavinu i iskreno očekujem dobar plasman i nastup koji neće ostaviti ljude ravnodušnim što je na takmičenju Evrovizije i najbitnije.