Paučica
Ekspert
neću da budem bukvalista, ali lavčina je valjda veliki lav, lavina je lavina
neću da budem bukvalista, ali lavčina je valjda veliki lav, lavina je lavina
Bolje 29 nego 30 na primer29.na kladionici![]()
Tacno. Samo sto smo realno potcenjeni. Nema teoretske sanse da smo na 29 mestu. Ok, necemo pobediti, ali ovako nas potceniti je bruka. Ja mislim da ni Princ nije bio 29 na kladionici. Ocito ce biti neka jaka kvota za top 10 pa probati iskoristiti. Ali da 29 mesto malo bode u oci, to da. Pazi ovaj Azerbejdzanski krs bolje kotiran od nasKakvu pesmetinu imamo. Za istoriju Esca. Sta nas briga koji su na kladionici. Kad bi ostale zemlje isle u ovom pravcu i cenile unikatnost, emociju, izrazaj i avangardu. Ali ESC ide u losem smeru. Po meni.
@MrBosonog da bude admin. On se obogatioPredlažem peticiju za sve kockare i kladioničare sa foruma da dobiju svoju temu/feed.Zaslužili su!
![]()
Bravo, počeću isto da praktikujem, i to mislim na bukvalno sve koji danima diskutuje o kladionici, kvotama i slNe trošite energiju više na komentare pojedinih o kladionicama. Meni je stvarno prekipelo, koristim opciju ignore sa zadovoljstvom.
Bend je svestan toga. Na 202 su pricali o tome. Cak im je i slavina padala na pamet
Razumem da vecinu to nervira,kao i da te kvote nisu relevantne za krajnni skor,ali uticu na neki utisak generalni.A uostalom ovo je forum,dok se neko ne vredja i dok je sve ,,politicki korektno",ne vidim razlog zasto neko ne bi usko u temi pricao o tome,ovo je forum valjda sluzi da se iskaze misljenje,a vezano je itekako za temu.Jeste ispricana prica,ali svaka promena i na bolje i na gore je ovde predmet diskusije...Predlažem peticiju za sve kockare i kladioničare sa foruma da dobiju svoju temu/feed.Zaslužili su!
![]()