rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kakvu pesmetinu imamo. Za istoriju Esca. Sta nas briga koji su na kladionici. Kad bi ostale zemlje isle u ovom pravcu i cenile unikatnost, emociju, izrazaj i avangardu. Ali ESC ide u losem smeru. Po meni.
Tacno. Samo sto smo realno potcenjeni. Nema teoretske sanse da smo na 29 mestu. Ok, necemo pobediti, ali ovako nas potceniti je bruka. Ja mislim da ni Princ nije bio 29 na kladionici. Ocito ce biti neka jaka kvota za top 10 pa probati iskoristiti. Ali da 29 mesto malo bode u oci, to da. Pazi ovaj Azerbejdzanski krs bolje kotiran od nas :ROFLMAO:

Prolazimo u finale 100% sa još 23 zemlje učesnice, tako da ako mislite da pozicija na kladionicama znači krajnji plasman, nešto vam u logici ne valja.

Drugo, ne znam ko normalan se kladi 2 meseca unapred na Evroviziju, u Britanskim kladionicama. Uplate ako i postoje, smešno su male. Treće, i sami znate da delegacije uplaćuju masne pare same na sebe da dignu fejk hajp. Ove godine preočigledno to rade Francuska i Australija. Bukvalno ćemo da izginemo dok ljudima to objasnimo.

Edit: ma kome ja pričam.

Last edited:
Predlažem peticiju za sve kockare i kladioničare sa foruma da dobiju svoju temu/feed.😂 Zaslužili su! 🤗
Razumem da vecinu to nervira,kao i da te kvote nisu relevantne za krajnni skor,ali uticu na neki utisak generalni.A uostalom ovo je forum,dok se neko ne vredja i dok je sve ,,politicki korektno",ne vidim razlog zasto neko ne bi usko u temi pricao o tome,ovo je forum valjda sluzi da se iskaze misljenje,a vezano je itekako za temu.Jeste ispricana prica,ali svaka promena i na bolje i na gore je ovde predmet diskusije...

Ajde donekle i da razumem zasto smo mi tako nisko na kladionicama, ali zasto Hrvatska stoji tako lose?

Pa i oni i mi jer se od nas ne ocekuje mnogo, tako reci nista. Konstrakta i Lazanja su ipak bili cudo, ne nas standard. Zato je i CG na dnu, a Francuska druga. Nisu sigurno zbog pesama.

Back