Offtopic

Pozvali su i tog Jakova da ne održi, mada će po meni, to baš biti bruka ako je stvarno rasprodat koncert. Inače, meni je manje poznat on od Tonija, tek sad poslušah ove dve pesme što ima i super su mu.

Slušam i ja Tonija, mada više ne toliko često kao pre neku godinu.

30 godina Hrvati nastupaju tu, 30 godina, lično sam bila na nekim koncertima poput Urbanovog na koncertu godine i slično. Nikad u životu nisam čula da je ikad išta bilo u Novom Sadu, osim da su u Spensu prihvatali srpske izbeglice iz Oluje. Meni je ovo zabrinjavajuće i mislim da nije nimalo naivno uzimajući u obzir trenutnu situaciju u svetu, jer sam još pre otkazivanja Tonijevog, videla članak na fejsu u kome ti domobrani pozivaju svoje izvođače da ne nastupaju u Spensu. A gde su bili svih ovih 30 godina, nego odjednom sad izmisle tu priču? Nije mi smešno. Zabrinjavajuće mi je.

Ma sve je to krenulo kad je ona HDZ-ova kučk*ca Thompson nanovo izašao iz ilegale i zaarlaukao svoje ratnoprofiterske shitove. Živim za dan kad će svi oni otići nazad u močvaru koja ih je izbacila.

A evo baš sad gledam i da je na Evropskom prvenstvu u rukometu 2012 Hrvatska igrala u Spensu.

Па сам Тони већ 3 пута наступао у том истом Спенсу. Комедија.

Dotični se pravda time kako navodno prije nije znao da je u novosadskom Spensu bio logor pa je zato tamo ranije nastupao lol, sad kad nije zadovoljan prodajom karata odjednom se sjetio ''domoljublja'' i rata. 😌

Elem, naravno da u Novom Sadu nikakav logor za Hrvate nije postojao jer bi za ovih 30 godina od rata isplivali konkretni dokazi o postojanju istog (svjedočanstva preživjelih, broj ubijenih i slično), u pitanju je čista izmišljotina plasirana od strane ultranacionalističkih hrvatskih grupacija koje se vode onom dobrom starom izrekom da laž ponovljena hiljadu puta postaje istina pa tako da su i sad sami sebe ubijedili u tu glupost a napad je uvijek bio najbolja odbrana - ovim žele da se skrene tema sa onog što svakodnevno rade tamošnjim Srbima.

I dok izmišljaju logore po Srbiji, na ostrvu Pag koji je tokom 2-og svjetskog rata bio logor za srpske žene i djecu oni prave orgije na plaži Zrće a spomen ploča sa imenima žrtava je do sad sto puta uništavana, takvi da nam drže predavanja?

Reakcija grada Novog Sada, pokrajine Vojvodine i države Srbije je u Tonijevom slučaju nepostojeća - dođe lik iz druge države sa skandaloznom izjavom kako je u drugom gradu po veličini u zemlji postojao logor i niko ništa ne preduzme, zašto niko ne traži od njega da se javno izvini gradu, zemlji i srpskim žrtvama koje je uvrijedio? U Hrvatskoj doživotno zabranjuju ulazak svakom Srbinu ako nešto ''pogrešno'' kaže na njihov račun a Srbijom paradira ko kako stigne, uključujući i izvjesnog repera u pokušaju zvanog Grše koji na svojim nastupima veliča ustaše pa onda malo skokne do Exita.

Sad bas citamda poginu rodjeni brat Darka Lazica u saobracajnoj nesreci. Koliko je samo Darko imao saobracajki i srecom izlazio ziv. Tu porodicu zadesile samo neke saobracajke. Na zalost, ovoga puta je bilo kobno po brata

Reakcija grada Novog Sada, pokrajine Vojvodine i države Srbije je u Tonijevom slučaju nepostojeća - dođe lik iz druge države sa skandaloznom izjavom kako je u drugom gradu po veličini u zemlji postojao logor i niko ništa ne preduzme, zašto niko ne traži od njega da se javno izvini gradu, zemlji i srpskim žrtvama koje je uvrijedio? U Hrvatskoj doživotno zabranjuju ulazak svakom Srbinu ako nešto ''pogrešno'' kaže na njihov račun a Srbijom paradira ko kako stigne, uključujući i izvjesnog repera u pokušaju zvanog Grše koji na svojim nastupima veliča ustaše pa onda malo skokne do Exita.
Šta je rešenje, da se svakome ko nešto nažao kaže uvede zabrana pa polako da uvodimo moralnu policiju šta je ok, a šta nije pričati?

Slažem se da Toni koketira sa hrvatskim neonaci(onali)zmom po svoj toj retorici (i onoj antivax kad je bio na Dori 2021.), ali ne vidim šta postižeš zabranom ikoga, samo ćeš postići kontraefekat kod ljudi. Tako je kralj Aleksandar zabranio komunističku partiju Jugoslavije, pa su još više ojačali i na kraju preuzeli vlast i skinuli monarhiju. Zabrane nemaju nikakvog efekta, više su odraz nemoći.

To što rade u Hrvatskoj nije naša stvar i svakako nije dobro za njihov PR kad na vestima izađe XY osoba vraćena sa granice i manje ljudi će ići u HR na more i turizam, ali opet ne tiče nas se, svako ima pravo izbora gde će trošiti svoje pare i vreme lol

Last edited:
Toni Cetinski je u novembru 2024. imao dva koncerta u Sava Centru, a u novembru 2025. tri. Stvarno jeste čudno da je tek tako odlučio da zatvori sva vrata u Srbiji.

Dotični se pravda time kako navodno prije nije znao da je u novosadskom Spensu bio logor pa je zato tamo ranije nastupao lol, sad kad nije zadovoljan prodajom karata odjednom se sjetio ''domoljublja'' i rata. 😌

Elem, naravno da u Novom Sadu nikakav logor za Hrvate nije postojao jer bi za ovih 30 godina od rata isplivali konkretni dokazi o postojanju istog (svjedočanstva preživjelih, broj ubijenih i slično), u pitanju je čista izmišljotina plasirana od strane ultranacionalističkih hrvatskih grupacija koje se vode onom dobrom starom izrekom da laž ponovljena hiljadu puta postaje istina pa tako da su i sad sami sebe ubijedili u tu glupost a napad je uvijek bio najbolja odbrana - ovim žele da se skrene tema sa onog što svakodnevno rade tamošnjim Srbima.

I dok izmišljaju logore po Srbiji, na ostrvu Pag koji je tokom 2-og svjetskog rata bio logor za srpske žene i djecu oni prave orgije na plaži Zrće a spomen ploča sa imenima žrtava je do sad sto puta uništavana, takvi da nam drže predavanja?

Obozavam dezurne forumske spavace koji se odmah aktiviraju cim se ukaze sansa da se siri desnicarenje

I da ima ga i u HR ocigledno ali ove izjave kako je kod nas bajno a kao u HR je gestapo koji lovi Srbe su smesne

Prijatelju random hrvatske turiste su prosle godine privodili na granici i razvlacili po tabloidima jer im se moze, o kakvom paradiranju ti pricas

Šta je rešenje, da se svakome ko nešto nažao kaže uvede zabrana pa polako da uvodimo moralnu policiju šta je ok, a šta nije pričati?

Slažem se da Toni koketira sa hrvatskim neonaci(onali)zmom po svoj toj retorici (i onoj antivax kad je bio na Dori 2021.), ali ne vidim šta postižeš zabranom ikoga, samo ćeš postići kontraefekat kod ljudi. Tako je kralj Aleksandar zabranio komunističku partiju Jugoslavije, pa su još više ojačali i na kraju preuzeli vlast i skinuli monarhiju. Zabrane nemaju nikakvog efekta, više su odraz nemoći.

To što rade u Hrvatskoj nije naša stvar i svakako nije dobro za njihov PR kad na vestima izađe XY osoba vraćena sa granice i manje ljudi će ići u HR na more i turizam, ali opet ne tiče nas se, svako ima pravo izbora gde će trošiti svoje pare i vreme lol
Apsolutno pogrešno razmišljanje, pa upravo bi trebalo da nas se tiče šta rade u Hrvatskoj tj. konkretno državu Srbiju jer oni teror sprovode nad Srbima a ne nad Eskimima lol, obožavam moralne gromadetine koje se ubiše od sažaljenja nad Palestincima sa kojima nemamo dodirnih tačaka a nasilje nad sopstvenim narodom koje sprovodi susjedna država ih ne zanima lol.

Znači treba pustiti da nas gaze i sprdaju se sa nama a mi da im ne uzvratimo jer tobože izazvaće kontraefekat kod ljudi, kakav kontraefekat lol?
Mora reciprocitet sa takvima i nikako drugačije. Nerealno je da npr. u Subotici hrvatski jezik bude priznat kao zvanični a Hrvata nema ni 10%, u Vukovaru i Kninu Srbi čine po 35% stanovništva a nemaju nikakva prava. Nećete da date pravo Srbima na korištenje maternjeg jezika? Ok, nema problema, oduzimamo istu mogućnost Hrvatima u Vojvodini i kraj priče, pa da vidiš kako bi onda popustili. Politika izvinjavanja, nezamjeranja i pognute glave Srbiji ništa dobro nije donijela.

Svakodnevne prijetnje srpskim povratnicima, pljačke i ubistva prolaze nezapaženo a Srbija ćuti da im se ne bi zamjerila. U Republici Srpskoj to ima znatno jači odjek jer smo im mi bliži i nažalost znatno dužu granicu dijelimo sa njima, pretpostavljam da nijedan beogradski portal nije prenio vijest recimo da Hrvatska odlaže svoj radioaktivni otpad u sred srpskog sela na Baniji (od cijele Hrvatske ''slučajno'' izabrali mjesto u kojem žive samo Srbi) i tik uz granicu sa R. Srpskom te da je stanovništvo krenulo da oboljeva, ali to bg-jugose ne zanima nego im je bitno da oni mogu kod ''braće'' na more. 😌

U Hrvatskoj doživotno zabranjuju ulazak svakom Srbinu ako nešto ''pogrešno'' kaže na njihov račun a Srbijom paradira ko kako stigne, uključujući i izvjesnog repera u pokušaju zvanog Grše koji na svojim nastupima veliča ustaše pa onda malo skokne do Exita.
Uh, zabranjuje se i u Srbiji, itekako! Čim neko malo nešto pogrešno kaže na račun "Srbije" (a čitaj vlasti jerbo država to sam ja), taj je na crnoj listi, poput Severine.
A što se ustaštva tiče, oni im nisu bitni dok su preokupirani svojim najvećim zlom i pretnjom - domaćim "ustašama", a to su studenti. 😤

Toni Cetinski je u novembru 2024. imao dva koncerta u Sava Centru, a u novembru 2025. tri. Stvarno jeste čudno da je tek tako odlučio da zatvori sva vrata u Srbiji.
Ne treba zaboraviti i cinjenicu da je bio umesan u udes sa smrtnim ishodom. Ko zna sta ,,odradjuje” ovim.

Jakov je druga prica, decko je rodjen punu deceniju nakon zavrsetka rata, da ne pricam sto mu je u Srbiji mozda i veca baza fanova nego u Hrvatskoj.

Uh, zabranjuje se i u Srbiji, itekako! Čim neko malo nešto pogrešno kaže na račun "Srbije" (a čitaj vlasti jerbo država to sam ja), taj je na crnoj listi, poput Severine.
A što se ustaštva tiče, oni im nisu bitni dok su preokupirani svojim najvećim zlom i pretnjom - domaćim "ustašama", a to su studenti. 😤
Politicari se obicno toga sete pred izbore, pogotovo jer su obe vladajuce partije veliki sator sa ozbiljnim skretanjem udesno

Back