Offtopic

Pozvali su i tog Jakova da ne održi, mada će po meni, to baš biti bruka ako je stvarno rasprodat koncert. Inače, meni je manje poznat on od Tonija, tek sad poslušah ove dve pesme što ima i super su mu.

Slušam i ja Tonija, mada više ne toliko često kao pre neku godinu.

30 godina Hrvati nastupaju tu, 30 godina, lično sam bila na nekim koncertima poput Urbanovog na koncertu godine i slično. Nikad u životu nisam čula da je ikad išta bilo u Novom Sadu, osim da su u Spensu prihvatali srpske izbeglice iz Oluje. Meni je ovo zabrinjavajuće i mislim da nije nimalo naivno uzimajući u obzir trenutnu situaciju u svetu, jer sam još pre otkazivanja Tonijevog, videla članak na fejsu u kome ti domobrani pozivaju svoje izvođače da ne nastupaju u Spensu. A gde su bili svih ovih 30 godina, nego odjednom sad izmisle tu priču? Nije mi smešno. Zabrinjavajuće mi je.

Ma sve je to krenulo kad je ona HDZ-ova kučk*ca Thompson nanovo izašao iz ilegale i zaarlaukao svoje ratnoprofiterske shitove. Živim za dan kad će svi oni otići nazad u močvaru koja ih je izbacila.

A evo baš sad gledam i da je na Evropskom prvenstvu u rukometu 2012 Hrvatska igrala u Spensu.

Back