PRVO ▶︎•၊၊||၊|။||||။၊|။• POLUFINALE
──●────────────────────
1. Dove Cameron - Too Much // Ja se iskreno ne sećam njenih drugih, ova mi je vožnjica, ali vrlo moguće da će mi uskoro ispariti iz glave i da se neću sećati ni nje kroz dva izdanja.
2. Låpsley - Falling Short // Pa lepo je, al ne mogu reći da je ovo tip sporije pesme koji meni odgovara. Malo mi je isuviše ravan i bez neke direktne emocije ili atmosferičnosti koje volim kod sporijih pesama. Ali poštujem umetničke segmente u pesmi.
3. Mad Tsai - DA DA DA // Čudno i zanimljivo, malo sam i zbunjena. Najbolje da prenoći.
4. Jakov Jozinović - Ja volim // Iako je njegov nastanak i opstanak jako mašinerijski ova pesma mi je baš lepa kao i ovaj socijalistički domaćinski nameštaj. Fan sam ove pesme.
5. Wolf Alice - Bloom Baby Bloom // Ovo mi je užasno zanimljivo, a u isto vreme i seks bez orgazma jer ne znam kako drugačije da se izrazim. Nije da treba nešto da se desi u ovoj pesmi posebno i da mi to fali u vidu neke kulminacije, nego samo mi fali malo više instrumentalnog razvoja za pesmu sa ovakvim retrom influencom. Za svoj ukus bih malo više razivjala instrumental a smanjila njene pevačke deonice. Svakako je solidan i zanimljiv izbor.
6. KLER - Моє серце // Za nju znam da je ovo njeno drugo učešće, jer sam još pre njenog prvog ja htela da je šaljem, ali sa pesmom koja uopšte nije nikad prijavljena na FSC (ni tad ni sad). Okej mi je ova pesma. Ali ona ima i bolju.
7. Saveus - Rainman // Lepo zaokružena i emotivna pesma!
8. My Life As A Moth - Electro Junction // Ovo mi je jako organski zavodljivo. Slatka i hrabra iskopina.
9. Zafrir x Abagar Quartet - Baba Rose // Neko je smućkao napitak sa proverenim receptom! Mislim da ova pesma je pravljena tako da ne može da fula, svi safe dodaci.
10. SOFI TUKKER & Mahmut Orhan - Forgive Me // Dopada mi se sa ovim klasičnim deonicama, atmoferičnošću, i njenom emocijom u glasu. Mislim da je lep izbor.
11. Konstrakta +++PRVA+++ // Od njenih novijih mislim da mi se ova najviše dopada. Al teško je nju ocenjvati, jer odudara od svega u svemu. Ali generalni utisak mi je da mi se dopada.
12. Dead Pony - Eat My Dust! // Slatki i energični. Nemam nešto posebno za reći.
13. Carpetman – What Does It Mean To You // Ovo mi se jako jako dopada. Izuetno mi je lepo i prijajuće po svemu. Odlično!
14. Olivia Dean - So Easy(To Fall In Love) // Ona je stvarno mnogo slatka i zavodljiva i spot je prelep. Pesma mi je lepa za poslušati, i ovako da je čujem na radiju ne bih prebacila.
15. NF - The Search // Stvarno mi je drago da čujem ovako nešto na forumu. Ovo mi je baš čisti rep u glavu.
16. Artemas - i guess u never really cared about me // Ovo me je oduvalo od početka do kraja. Proživeh je i u kostima.
17. Blazy - Harvest Moon feat. Kevin Brauer // I ovo mi je stvarno odlično! Svaka čast pošiljaocu! Plus za minutažu jer ovakve pesme i nemaju nekog smisla kada traju samo 3 minute, mi volimo da osećamo i da odlutamo.
18. Luka Rajić - Plešem sama // Prelepo!!! Doneo novu emociju pesmi koja je i sama po sebi lepa, al zasigurno je maestralan posao obavio kada mi ova verzija još više prija. Oduševljena sam.
19. Siamese - Sloboda // Nažalost, nisam fan. Nije za mene.
20. Brigitte Calls Me Baby - Always Be Fine // Jako čisto, nevino i lepo. Bravo za pošiljaočev senzibilitet.
21. Isabel LaRosa - eyes don't lie // Jasno je zašto zatvara polufinale. Što se mene tiče dopada mi se ali ne znam za dalje.
DRUGO ▶︎•၊၊||၊|။||||။၊|။• POLUFINALE
──●────────────────────
1. JOKER OUT X DEVITO - SUPERSONIC // Moram priznati da je znam napamet

Dobra pesma, nema šta.
2. Natan, Alsu - Budu ya lyubit' // Ima lepuškaste delove koje mogu da cenim i da razumem, al generalno mi je samo prosek.
3. BAD BUNNY - NUEVAYoL // Volela bih kada bi ovo lepo prošlo. Što se mene tiče stvarno zaslužuje.
4. ZORANA PAVIĆ, DRAGAN BJELOGRLIĆ & NIKOLA KOJO - NEKAKO S'PROLJEĆA // Meni je uvek ova pesma bila emotivna, bolje da ne objašnjavam zašto, ali da.. Tako da ne mogu ostati imunina na nju i ne želiti joj prolazak i lep plasmnan.
5. Benson Boone - Mystical Magical // Pa iskreno, stvarno mi je lepuškasto i magično

Tako da me je uverio u svoju pesmu. Generalno sam provalila da mi on prija kao izvođač ali nije ni da ću se ovome vraćati. Okej mi je ovako da čujem.
6. HAVA - Jedan dan // Ovu curu sam slučajno nekad našla, tako da mi nije čudan ovaj spoj "našeg" i nemačkog. A ova mi je pesma iskreno skroz lepa. Nemam uopšte nikakve zamerke!
7. Urban Heat – Have You Ever? // Ovo mi je skroz filhasto, a mi smo prijateljske zemlje koje se lepo nagrađujemo. xD
8. D'N'D - Marija // Stvarno ne znam kako je ovo palo nekom na pamet, izvukli su mi iz mozga fioku zaključanu u dubokoj podsvesti. Bukvalno za 3 života se ne bih setila ove pesme, mada koliko vidim ona je izašla kada sam ja imala 5 godina tako da sam je otprilike tad i zakopala u svojoj glavi, ali prepoznala sam je. Ne udara mi toliko na emocije i nostalgiju kao Nekako s proljeća.
9. Ethan Bortnick - engravings // Ako je ovo bilo u jednoj mojoj svesci, onda znači da mi je u najmanju ruku dobro! Baš me zanima kako će sad proći i koliko sam ja omašila što sam je tu i zaboravila.
10. Corona - Baby Baby // Pa rekla bih da ovo ne može biti nikad loš izbor, radi sve što treba da radi. A ona plus stvarno simpatična.
11. Koop - Strange Love // Ne znam, razmišljam ko su ovi ljudi i odakle sad ovo da šalju. Ne pamtim neko izdanje na kome je za mene barem bila onako istinski alternativnija pesma od ove. Što se mene tiče podrška!
12. SORAYA - FÉNIX // Sasvim solidno, kao za neku pesmu što sam već rekla, mislim da je dostavila sve potrebne sastojke za uspešnost.
13. Jorja Smith - The One // Skroz lepo. Nemam ništa loše da kažem.
14. Rebeka - Pas Mater F 60.81 // Ovo neka Lollobrigida za mlađe generacije? Simpatično mi je, ali ne znam za dalje.
15. SIENNA SPIRO - Die On This Hill // I ovo je izuzetno lepo i ona je simpatična.
16. Leire Martínez - Mi Nombre // Nije baš za mene, ali nije ni loše.
17. Abor & Tynna - Küsschen // Mislim da oni mogu i bolje.
18. Weird Fishes - Da mi je // Prelepo. I ja bih je poslala.
19. 2XS – Le Charlatan // Zanimljivo da sam našla ovu curu na insta kao hrvatski podrum, a nikad to ne bih rekla na osnovu pesme. Za FSC bih rekla dosta hrabar pokušaj što cenim iako me u ovom trenutku ne radi toliko.
20. Florrie - Kissing In The Cold // Išla sam da proverim na spisku da li je ova pesma bila jer je ja znam skoro celu

Pa odakle? Imam neki deja vu, ili mi je i ova bila nekad na spisku? Uglavnom mi je ok, pristojan izbor, radijski veoma.
21. Erika Vikman - FATHER (I Will Never Confess) // Podseća me na nešto, al ne znam na šta.. dopadljiv mi je refren.