rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Da, i ja kapiram da je nekome zemljotres previše, ali meni je ovdje baš leglo. Tako mi se i Highway svidio 2016. iako mi je pjesma meh bila, baš mi je režija bila u skladu da pjesmom

Meni je recimo kod Moldavije juče nekako bilo previše, možda zato što su i oni skakali a i njih je snimao kamerman iz blizine.

Meni je recimo kod Moldavije juče nekako bilo previše, možda zato što su i oni skakali a i njih je snimao kamerman iz blizine.

Baš to, nekako mi je to bilo neprirodno za njihov nastup ali verovatno je to zato što je bilo izbliza.

Meni se isecak skroz dopada. Mada iskreno kod bendovskih nastupa i tvrdjeg zvuka nema puno greske jer su brzi kadrovi podrazumevani (sem na PZE izgleda lol). U svakom slucaju meni nije haoticno niti su preterali sa ‘zemljotres’ efektom. Svakako ce gledaoci imati priliku da se nagledaju benda prvih 2 minuta tokom sporijeg dela pesme gde ce biti dosta sporije

Mislim da ću ovaj GIF stavljati još dva puta.

1.gif

Ja sam uvek tipovala na top 10 (u mojoj glavi i top 5), sa obzirom na mega kvalitet i kompozicije i izvedbe a i harizmu grupe. Zato me one price o kladionicama bas smorile. Ako ne budu u top 10, onda nesto nije u redu sa Evrvizijom i Univerzumom. Nastup i rezija Maneskina je jedno 15 godina star u odnosu na ovo. Bojim se da cemo se dugo nacekati da nam se ponovi ovakav predstavnik. Definitivno moj omiljeni predstavnik ikada na Pesmi Evrovizije. Ostale zemlje, pogotovo Svedska, pisite beleske i ucite se.

Sve je unapređeno baš kao što su i rekli. Vrisak na kraju mi se čini da je nešto drugačiji, to ćemo morati da čujemo u PF kako će da zvuči. Meni je skroz dobar "zemljotres" efekat sa kamerom. Posle prvog vriska kamera definitivno treba da bude na Luki i od gore da ga snima, ionako Pavle izgleda ko da se sapleo umesto da puzi što je pretpostavljam scenario. To je par ljudi na forumu pominjalo još na PZE.

Ne videšmo stenu, sad se nešto mislim da nije to bila neka zajebancija ili igra reči u tom opisu, pošto nema mnogo smisla da je stena na početku.

Back