228. FSC - Inspired

Čast mi je da objavim da mi je pesma prihvaćena od strane Nika MKD, obzirom da nije imao nikakvu reakciju pretpostavka je da mu se ne dopada, no od datog zadatka bolje se nije moglo izvući, to je strašno šta se sve sluša i šta ljudima pada na pamet da šalju, moj zadatak me uverio u to.

I ja sam se malopre prijavio. Nisam žurio jer sam bio u nekoj gužvi ,a znao sam da mi niko neće uzeti pesmu. Pesma mi je jedna od pet omiljenih koje sam ikada poslao i mada ne očekujem neki visok plasman očekujem finale.

Zadatak izvrsen.
Bilo je jednostavno izdvojiti izvodjace/pesme, ali sta poslati... E, to je bilo jako komplikovano. Jedva sam odlucila.

Poslao i ja pesmu.. Ni ja nisam žurio sa prijavom, pre svega jer nisam imao spremnu pesmu koja se poklapa sa izvođačima forumaša koje sam dobio kao zadatak.. Mnogi izvođači mi nisu bili poznati, ali sam izdvojio par njih.. Prijavio sam pesmu od izvođača kojeg volim da slušam i da ga sad nisam poslao, ko zna kada bih opet imao prilike za to... Ne očekujem preterano dobre reakcije (iz nekih poznatih razloga) ali očekujem bar povratak u finale.. 😇

Ja jedva čekam komentare i rezultate za ovu pjesmu koju sam poslao jer je baš volim, kao i Chicinu i Vanjinu pogotovo od ovih koje sam slao ove godine. Kiki i Konstantinos su mi odlični isto, Rigo mi je dobra s tim da mi je španska verzija bolja. Tako da, volio bih da se nastavi niz dobrih rezultata za pjesme koje i od ranije slušam i volim

Nisam nešto zapaženo prolazio kod Nikodonskog, ali sad osećam da će se desiti boom i da će FBU namestiti dobar rezultat. Al s obzirom da nismo uticajni kao u prošlosti, neke veze su pomrle, tako da nam ostajemo da sačekamo da vidimo šta dalje u životu.
Btw, kad će se vratiti delegacije i Srbovizija ili politički korektniji naziv YugoSongContest?

Kad budete saznali zašto se nisam prijavio biće vam jasno sve. No offense osobama koje sam dobio, ali zaista ne želim da šaljem pesme kojima bih dao ocenu 7 da ih nisam ja poslao. :)

Dolazim da slušam finale najverovatnije, ako budem bio u mogućnosti.

Kad budete saznali zašto se nisam prijavio biće vam jasno sve. No offense osobama koje sam dobio, ali zaista ne želim da šaljem pesme kojima bih dao ocenu 7 da ih nisam ja poslao. :)

Dolazim da slušam finale najverovatnije, ako budem bio u mogućnosti.
Najjače će biti ako si dobio mene , a ja ovde kukao za tobom 😂

Ako je i neko uglavnom slao pesme koje drugome ko je dobio zadatak ne odgovaraju, pa taj izvođač (u velikom broju slučajeva) ima masu drugih pesama koje se po stilu razlikuju od njegove koja je već učestvovala, a da ne pričam da je svako dobio barem 150 različitih pevača ili bendova, pa izbor nije nikako mali.

Organizator se isto namucio da se odluci sta da salje, tako da je zaboravio da jede, mozda budem kasnio 5 minuta, ali ne vise od toga, obecavam (valjda) :D

Pa to danas? Ajme sto vrijeme brzo leti, za 19 dana mi rodendan 🥶

Back