228. FSC - Inspired

Ne mogu da se setim, ali mozda je peto pravilo bilo vezano za godine izdavanja, kao ne mogu pesme koje su izdate pre 2000. godine?!:unsure:

Da, da... Nisam proveravala spisak, a to je davno bilo. 2009.
Nisam ni ja gledao spisak, nego vodim evidenciju TOP 3 drzave i video da je Slovenija bila na 3. mestu.
@Niko Jeste, ali pre njega na 3. mestu je bila Dominika Mirgova (Djole89) na 97. FSC.

@Bebi S obzirom koliko si izgovoren, prozivan na ovom FSC-u, jedan TOP 5 plasman bi bio sasvim zadovoljavajuci.

Inace, ovim putem vas pozdravljam i da najavim da se necemo druziti na ovom FSC-u (ili veoma malo). Danas putujem na dugo najavljeno crnogorsko primorje (bice to duuuugo putovanje vozom). @Niko spremi se da ti posaljem ukupnu rang listu, zasvaki slucaj ako ne stignem da glasam u finalu.
@Anhel imao sam nameru da posaljem pesmu koja bi se nasla kod tebe medju andjelima (dosta sam bio medju djavolima), a mozda bi bila u TOP 5. Ali organizator nije dozvolio (namerno hmmm :cautious:). Tako da sam poslao nesto sto ce se docekati na krv i noz, ali sam ipak poslao.

I ja sam se konačno smislio sinoć i između tri pesme izabarao onu koja mi se dopala na prvu (eliminisao favorite) i stvarno ne umem da ocenim koliko će biti konkurentna. Nisam preterano oduševljen izvođačima koji su mi dodeljeni, ali moram da priznam da je forumaš sa čije sam liste odabrao stvarno slao dobre i šarolike predloge i tu mi je olakšao.

Standardno sam glup za predviđanje, ali bi mi posle dva ispadanja bilo sasvim dovoljno i da samo zavirim u finale ☺️:rolleyes:

#NikoKrozIstoriju

142. FSC - O Canada

Nakon pobede na zenskom FSC-u, osmislio sam temu kako bi jednoj dragoj pesmi obezbedio direktno finale. Na ovo izdanje forumasi su trebali slati izvodjace iz Kanade koji nisu vec ucestvovali na FSC vise od 3 puta. Videli smo i poneke zvezde i neke manje poznate izvodjace, a finalna bitka je zavrsila izmedju najpoznatije bate i seke u forumskoj istoriji. Pobedu je ipak odnela seka kojoj je ovo bio drugi put da je poslala Chromeo.
[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]🇨🇦 Chromeo[/TD]
[TD]Jealous (I ain't with)[/TD]
[TD]Djudja[/TD]
[TD]149[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]🇨🇦 Matt Holubowski[/TD]
[TD]The king[/TD]
[TD]stevan989[/TD]
[TD]140[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]🇨🇦 Shawn Hook[/TD]
[TD]Sound of your heart[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]134[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]🇨🇦 Diana Krall[/TD]
[TD]Cry me a river[/TD]
[TD]MarkoH[/TD]
[TD]122[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]🇨🇦 Serena Ryder[/TD]
[TD]For you[/TD]
[TD]euronik[/TD]
[TD]118[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Attachments

Našao sam pjesmu za svakog od korisnika foruma koji je slao pjesme a koje sam dobio tako da opcija imam, na kraju sam sveo sve na dve pjesme - ponovo - koje obe baš mnogo volim od ranije i slušam ih opet naizmjenično da se odlučim koju da šaljem. Muke, moje Slavice

#NikoKrozIstoriju

142. FSC - O Canada

Nakon pobede na zenskom FSC-u, osmislio sam temu kako bi jednoj dragoj pesmi obezbedio direktno finale. Na ovo izdanje forumasi su trebali slati izvodjace iz Kanade koji nisu vec ucestvovali na FSC vise od 3 puta. Videli smo i poneke zvezde i neke manje poznate izvodjace, a finalna bitka je zavrsila izmedju najpoznatije bate i seke u forumskoj istoriji. Pobedu je ipak odnela seka kojoj je ovo bio drugi put da je poslala Chromeo.
[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]🇨🇦 Chromeo[/TD]
[TD]Jealous (I ain't with)[/TD]
[TD]Djudja[/TD]
[TD]149[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]🇨🇦 Matt Holubowski[/TD]
[TD]The king[/TD]
[TD]stevan989[/TD]
[TD]140[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]🇨🇦 Shawn Hook[/TD]
[TD]Sound of your heart[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]134[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]🇨🇦 Diana Krall[/TD]
[TD]Cry me a river[/TD]
[TD]MarkoH[/TD]
[TD]122[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]🇨🇦 Serena Ryder[/TD]
[TD]For you[/TD]
[TD]euronik[/TD]
[TD]118[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

E ovo me baš sada diglo jer okle mene u top5🤣. Završen predizbor, Niko budi na oprezu šaljem pjesmu čim kafu završim.

#NikoKrozIstoriju

164. FSC - I love rock'n'roll

Od 2016 skacemo do pocetka 2018 na Rok FSC-u. Kao sto mozete i da predpostavite na ovo izdanje se trebalo slati pesama koje pripadaju rok zanru. Culi smo svasta novog i starog, diskutovali puno o tome dali su pesme zapravo rok (na tabu za prijave u tabeli ima infromacije kom podzanru sve pesme spadaju), a na kraju je pobedu uzela jedna od najlegendarnijih pesama svih vremena.
[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]🇬🇧 Queen[/TD]
[TD]Bohemian Rhapsody[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]148[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]🇺🇸 Meatloaf[/TD]
[TD]I would do anything for love...[/TD]
[TD]Eddie The Head[/TD]
[TD]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]🇬🇧 Dire Straits[/TD]
[TD]Walk of life[/TD]
[TD]Aca Srbin[/TD]
[TD]128[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]🇺🇸 Metallica[/TD]
[TD]The Unforgiven II[/TD]
[TD]MarkoH[/TD]
[TD]121[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]🇺🇸 Green Day[/TD]
[TD]21 Guns[/TD]
[TD]Ro97[/TD]
[TD]118[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Attachments

Da sam učestvovao ovde 12 bi išlo The Fray-u za koje mislim da su jako jako nisko ovde završili. Mada to možda i nije rok? Ali nek bude. Queen i Green Day po 10 i 8 poena.

Niko da li se sećaš za koje pesme se tačno diskutovalo da li pripadaju rok žanru?

Volim tajve diskusije. O ukusima ne vredi raspravljati ali su takve diskusije uvek zanimljive 🤣

E ovo je izdanje gde bi @Margy i ja uzivali skroz na skroz :D Ali nazalost nije nas bilo tada :(

No, nikad nije kasno da se u nekom trenutku desi neka repriza ovoga u slicnoj formi 🤘🤘🤘

Zaboravio sam da napomenem da samo 3 pesme u finalu nisu presle 100 poena, a i rezultati finala i polufinala se dosta razlikuju.

Da sam učestvovao ovde 12 bi išlo The Fray-u za koje mislim da su jako jako nisko ovde završili. Mada to možda i nije rok? Ali nek bude. Queen i Green Day po 10 i 8 poena.

Niko da li se sećaš za koje pesme se tačno diskutovalo da li pripadaju rok žanru?

Volim tajve diskusije. O ukusima ne vredi raspravljati ali su takve diskusije uvek zanimljive 🤣
Sigurno neke kao The Fray, Ametican Authors mozda cak i Lordi, ali ja sam se vodio time sto Google kaze, ako je tamo pisalo da su rock onda je bilo prihvaceno.

Uhh kakva pobednicka pesma, kakva prva pratilja, bas mi je ostao u lepom secanju taj fsc (mada, sada kako nas Niko priseca na njegove organizacije, skoro svako njegovo izdanje mi je ostalo u lepom secanju).

Zaboravio sam da napomenem da samo 3 pesme u finalu nisu presle 100 poena, a i rezultati finala i polufinala se dosta razlikuju.

Sigurno neke kao The Fray, Ametican Authors mozda cak i Lordi, ali ja sam se vodio time sto Google kaze, ako je tamo pisalo da su rock onda je bilo prihvaceno.

Pa Lordi su diskutabilni tipa da li je to metal ili ne. Ali to je neka verzija rok metala haha pa može da prođe.

The Fray ne bih rekao da su rok. Više neka alternativa tom žanru. Opet bi dobili 12 🤣

E, na ovoj stranici su već takmičenja na kojima sam ja učestvovao i oba su bila odlična što se pesama tiče, naročito R'n'R! 🤟

Meni je sigurno taj fsc bio i ostao jedan od najdražih, uživao sam u 90% pjesama, tad sam još i bio sposoban završit u top5, još sam bio i direktan finalist na tom izdanju, a vidi me sad, propali forumaš sa propalom fsc karijerom 🥺

Ovo je bio prvi Nikov FSC na kome sam ja učestvovao, i, naravno, ostao sam u polufinalu. 🤣 Tada sam poslao Ploile nu vin. Ta pesma mi je i dalje odlična i slušam je s vremena na vreme.

#NikoKrozIstoriju

164. FSC - I love rock'n'roll
Ovaj FSC mi je baš ostao u lošem sjećanju odnosno ovdje mi se desilo jedno od najtužnijih ispadanja, sa Starset - My demons, ujedno mislim da je to jedini put da sam kod tebe ispao, iako možda sam i u krivu. #VolimoNikoveFSC-ove

Back