228. FSC - Inspired

#NikoKrozIstoriju

175. FSC - Featuring

Jos malo pa nestalo. Sledece izdanje u mojoj organizaciji je trazilo da saljete duete gde je pesma avtorsko pravo jednog izvodjaca, dok su drugi/ostali potpisani samo kao "gosti", popularnije poznato kao Featuring. Na vrhu tabele je bilo dosta gusto i razlika izmedju prvog i cetvrtog je bila samo 7 poena, ali na kraju je pobedu odnela dosta popularna domaca pesma, kolaboracija Magazina i Esme Redzepove.
[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]🇭🇷 🇲🇰 Magazin feat. Esma Redzepova[/TD]
[TD]Dani su bez broja[/TD]
[TD]MrVlaxs[/TD]
[TD]149[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]🇬🇧 🇬🇧 Craig David feat. Sting[/TD]
[TD]Rise & Fall[/TD]
[TD]MilosFB[/TD]
[TD]148[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]🇧🇧 🇺🇸 Rihanna feat. Mikky Ekko[/TD]
[TD]Stay[/TD]
[TD]Alekseyev[/TD]
[TD]143[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]🇬🇧 🇺🇸 Jessie J feat. B.o.B[/TD]
[TD]Price tag[/TD]
[TD]Anhel[/TD]
[TD]142[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]🇳🇴 🇺🇸 Kygo feat. Parson James[/TD]
[TD]Stole the show[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]131[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Attachments

Užasno je kad na ovakav način ispadneš. 4 pesme sa 54 poena i od 4 pesme 3 prošle dalje i naravno moja je ispala. Tragikomedijaaaaa 🤣

#NikoKrozIstoriju

187. FSC - David vs. Goliath

Inspirasana tadasnje aktuelne sezone Americkog Survivor-a, ova tema je zapocela bitku nepoznatih i poznatih pesama. Forumasi su slali prijavu za zadatak da bi dobili ili David (pesme sa manje od milion pregleda) ili Goliath (pesme sa vise od 10 miliona pregleda) (ne drzite me za rec za ove brojke, +- je negde, ne mogu da se setim tacno koliko se trazilo, ali format je bio taj). Polufinala su se podelila na David PF i Goliath PF i najbolji od obe grupe su se susreli u finale. Goliath je ipak pobedio, ali favoritkinja Gaga nije dospela do pobede kako se ocekivalo, David-ovi su uspeli pojavit se 2 puta u top 5.
[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]🇺🇸 Imagine Dragons[/TD]
[TD]Bad liar[/TD]
[TD]Destry94[/TD]
[TD]161[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]🇺🇸 Lady Gaga[/TD]
[TD]I'll never love again[/TD]
[TD]mirCo[/TD]
[TD]155[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]🇮🇪 Markus Feehily[/TD]
[TD]Love is a drug[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]🇪🇸 🇩🇪 Alvaro Soler[/TD]
[TD]La cintura[/TD]
[TD]Eddie The Head[/TD]
[TD]148[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]🇳🇴 Ina Wroldsen[/TD]
[TD]Mother[/TD]
[TD]Leo[/TD]
[TD]121[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Attachments

Neka mi se ponovi pobeda i na ovom izdanju! 🤣🤣

Ovo mi je isto jedna od najdražih pobeda jer je nikako je nisam očekivao. Pogotovo ne pored Gage.

Odlicna pobednicka pesma. Dao bi 12 da sam se takmicio bez razmisljanja :D

Ja upravo shvatam da kod Nika do sada nemam nijedan prolazak u finale! :oops:
Ovde sam ispao čak sa Katy Perry.

Goliath kategorija su bile pesme sa 20 i više miliona pregleda, a za David kategoriju mislim da je bilo čak i manja granica, da li 250 ili 500 hiljada. Za prvo sam sigurna sto posto, za drugo i ne baš. Inače, tu sam ispala sa sjajnom, meni možda i najdražom pesmom Ramazzottija.

#NikoKrozIstoriju

194. FSC - Denes nad...

Prolece 2019 je bio slab period za FSC. Nekoliko izdanja za redom su imali samo finale, a i jako tesko se nalazilo organizatore. Niko se nije prijavio da organizuje za ovo izdanje, pa sam se ja (Niko) javio sa temom koju tesko da bi predlozio ako smo imale vise aktivnih clanova. Na ovo izdanje smo slusali pesme iz Makedonije. Izvodjaci su morali biti iz drzave i morali su da pevaju na maternom jeziku, a i nisu smeli da su vec ucestvovali 3+ puta. Pobedu je stekao Dimitar Andonovski sa festivalskom pesmom sa Skopje Festa 2013 godine "Ako me boli".
[TABLE=full]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]🇲🇰 Dimitar Andonovski[/TD]
[TD]Ako me boli[/TD]
[TD]MilanB[/TD]
[TD]114[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]🇲🇰 Aleksandra Janeva[/TD]

[TD]Eve me pak[/TD]
[TD]Replay[/TD]
[TD]108[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]🇲🇰 Viktorija Loba [/TD]

[TD]Heroj[/TD]
[TD]Anhel[/TD]
[TD]103[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]🇲🇰 Lina Pejovska [/TD]

[TD]Nema[/TD]
[TD]Stole[/TD]
[TD]102[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]🇲🇰 Robert Bilbilov[/TD]

[TD]Cudni mesta[/TD]
[TD]Ro97[/TD]
[TD]87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pa ja se nisam vadio iz top 5 na Nikovim izdanjima. Da li cu uspeti da nastavim tradiciju 👀

To sam i ja primetio, samo na FSC Bebi nisi bio u top 5, a to ti je bio prvi na kom si ucestvovao. Pet top 5 mesta zaredom kod mene.

Za razliku od Stoleta, ja kod Nika nisam ni u finale uspeo da uđem... sve do ovog izdanja gde polufinala nije bilo, tako da smo svi bili finalisti. :ROFLMAO: I na ovom izdanju sam stigao do druge pobede na FSC-u. Ujedno ovo je bio prvi put da šaljem pesmu na makedonskom.

Heroj :love: Jedna od meni najdražih pesama koje sam slao na FSC-u...

Na tom FSCu sam slao Suzanu Gavazovu 😍 Baš jer sam znao da se neće proslaviti slao sam je kad sam video da će biti samo finale. Svejedno, poslednje mesto je bilo očekivano ali sam se nadao da će ipak biti pravednije ocenjena.

#NikoDanas

228. FSC - Inspired

Nadam se da je ovaj revijalni deo pomogao da vam vreme prijava brze prodje. Buduci da nam stari forum vise nije tu, hteo sam iskoristiti ovu priliku da malo pogledamo nazad na stara FSC vremena, bar onde gde sam ja ostavio pecat mojim organizacijama.

A sad je vreme da se vratimo u sadasnjost i da polako prijave privodimo kraju. Rok za prijave je sutra u 17h., a priredba ce biti najkasnije do 20h. Cak 8 forumasa jos uvek nisu poslali prijavu, plus jedan koji treba da menja, plus ja koji se zadnji trebam prijaviti. Nadam se da nece doci do toga da neko ne posalje prijavu
@Anhel @Djole89 @Endrega @etica @Filhy @Leo Cezar @libertà @Petar @Replay

Last edited:
Back