Drugo polufinale mi deluje mnogo opasnije za prognoze.
U prvom smo svi manje-više imali slične kvalifikante, ali ovde stvarno mogu da prođu potpuno neočekivane zemlje ako televote “klikne” u poslednjem trenutku. Mislim da će ovo biti ono polufinale gde će fanovi imati najviše 6/10.
"6/10 najviše" bi značilo da će da pogode samo jednu pesmu koja ispada, a četiri da omaše jer je je 5/10 minimalni skor kada imamo 15 zemalja!
Da se nisi ipak malo zeznuo u proceni?
Pa ako se omaše sve pesme koje ispadaju i one prođu, a umesto njih ispade pet totalno drugih pesama, pogođeni skor bi bio 5/10 i to je minimum jer ima 15 zemalja u polufinalu... ali ne verujem da će neko baš da omaši svih pet tako da verujem da će u najgorem slučaju neko imati 6/10, a verujem da će biti i neko ko će imati 7/10, 8/10 i 9/10 (možda čak i 10/10 kao što ima Whisky u prvom polufinalu).
Bez veze je kad je neko na režimu odobravanja, a mi ne znamo da je uopšte postovao, a napomenuto je da ne citiramo post ako je odmah, prvi iznad. Ispada sada da sam ovde reagovao na Ramondin post koji u tom trenutku nisam video, a ne na ptolomeov, tako da ću ja uvek od sada da quotujem zbog ovakvih situacija, ako je to OK @Miloš?
To mi se dešavalo još nekoliko puta do sada.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.