• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

ESC 2026 - Forumska kladionica

9/10

Mislim da sam jedan od rijetkih pogodio da Belgija prolazi.

Ja budala koji sam u zurbi zaboravio da stavim Finsku i onda sam dodao Portugal kao 10. Imao bih sve tacne finaliste da nisam zurio jbg
I ja isto u 3 minuta do devet sam poslao ali pogodio sam 9/10, jedino je prošla Belgija a ja napisao Portugal.

Jedino što bih zamenio je da bolje rangiram Ukrajinu od Moldavije po plasmanu ali nema veze. Zaboravih da Ukrajina uvek dobija puno poena od publike.

8/10.Ne znam koji mi je vrag bio da Poljsku ne stavim. Razvalila je.Belgija je svima iznenađenje.

U drugom polufinalu mogao bi da ispadne šokantno Kipar a publika digne Armenia,žiri Swi ili Lat. Ovdje svašta može da bude.

U drugom svi mogu da prođu sem Azerbejdžana, tako da ćemo svi minimalno imati 6/10.

Osećam da ćemo u drugom svi fejlovati žestoko, mnooogo otvorenija situacija nego juče.

Drugo polufinale mi deluje mnogo opasnije za prognoze.
U prvom smo svi manje-više imali slične kvalifikante, ali ovde stvarno mogu da prođu potpuno neočekivane zemlje ako televote “klikne” u poslednjem trenutku. Mislim da će ovo biti ono polufinale gde će fanovi imati najviše 6/10.

"6/10 najviše" bi značilo da će da pogode samo jednu pesmu koja ispada, a četiri da omaše jer je je 5/10 minimalni skor kada imamo 15 zemalja! 😃
Da se nisi ipak malo zeznuo u proceni? 😉

Pa ako se omaše sve pesme koje ispadaju i one prođu, a umesto njih ispade pet totalno drugih pesama, pogođeni skor bi bio 5/10 i to je minimum jer ima 15 zemalja u polufinalu... ali ne verujem da će neko baš da omaši svih pet tako da verujem da će u najgorem slučaju neko imati 6/10, a verujem da će biti i neko ko će imati 7/10, 8/10 i 9/10 (možda čak i 10/10 kao što ima Whisky u prvom polufinalu).

Bez veze je kad je neko na režimu odobravanja, a mi ne znamo da je uopšte postovao, a napomenuto je da ne citiramo post ako je odmah, prvi iznad. Ispada sada da sam ovde reagovao na Ramondin post koji u tom trenutku nisam video, a ne na ptolomeov, tako da ću ja uvek od sada da quotujem zbog ovakvih situacija, ako je to OK @Miloš? 🙂
To mi se dešavalo još nekoliko puta do sada.

ESC 2026 - Forumska kladionica
Back