gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Tommy Cash je bio Italiano Mafioso svo vreme u ulozi koju je prirodno doneo. Akylas je natrpao sve što je mogao na scenu i pesma mu je lošija od prethodnih favorita publike (2023-25) tako da se nadam da mu ziri isto nece dozvoliti pobedu.
Pa i Akylas je prilično dosledan u ulozi od starta. Biće da nije po tvom ukusu, kao što ima i nas kojima je Estonija horor.

To je ocito od samog pocetka, da se radi o video igrici.

Moram da kažem da mi je utisak bolji nakon live nastupa, ali mi je jednostavno i dalje previše
I, iako generalno mrzim ovakva poređenja, smatram da ako Finska i Hrvatska nisu pobedile sa mnogo boljim pesmama, ne treba ni Grčka.

(Samo moje mišljenje, ne budite agresivni hahaha)

Mislim da su pogriješili što su nabacali svega u nastup. Očekujem neko 4. mjesto na kraju

• Like
Reactions: FFM
I dalje ga vidim u top 5, ali me nije odradilo do poslednjeg dela. Generalno, nešto mi nedostaje u samom nastupu, a ni sam ne mogu da protumačim šta.

Ja sam sad pun utisaka, ali sećam se da mi je prvi deo nastupa bio dobar, a posle se nekako sve razlije na više strana i pomalo se gubi pažnja. On je svakako prešarmantan.

Korektan nastup meni, ima svega i svačega, ali je i u skladu sa pjesmom, svakako od pobjede ništa, mislio sam da možda može u top 3, ali možda je realnije očekivat top 5, nez

Ja sam sad pun utisaka, ali sećam se da mi je prvi deo nastupa bio dobar, a posle se nekako sve razlije na više strana i pomalo se gubi pažnja. On je svakako prešarmantan.
A meni se bas prvi deo ne svidja toliko, mada veoma cenim kolicinu profesionalizma.
Kontam da ce ovo super proci sa mladjim gledaocima.

Мислим да је Молдавија прошла боље код публике

Mene je ganuo onaj deo sa mamom a ceo nastup je ludački, međutim posle nastupa Finske opet mi je palo ubeđenje da može on da pobedi

Ja i zaboravio na Akylasa. Zapravo mi je dobar bio, plus se publika dobro zabavila. Ali za nastupe su duduci generalno, pod hitno da nađu neke bolje reditelje ako misle da konkurišu za pobedu nekada.

Ja i zaboravio na Akylasa. Zapravo mi je dobar bio, plus se publika dobro zabavila. Ali za nastupe su duduci generalno, pod hitno da nađu neke bolje reditelje ako misle da konkurišu za pobedu nekada.
Pa kad su svezani za onog Kontopulosa ili kako se vec zove

gr Grčka 2026: Akylas - Ferto
Back