Slažem se sa tobom, ali mislim da je svima nama najveći problem i zašto smo najviše skeptični za žiri u stvari growl u pesmi. Da je pesma sa čistim vokalom uz ovakvu izvedbu kakvu momci imaju, mislim da niko ne bi toliko skeptičan bio za žiri jer se za ovo moraju dodeliti neki poeni. Ali kada imaš scream i growl u pesmi, jednostavno moraš biti skeptik po pitanju žirijaKod mene je to opustenije, samo sam hteo da obrazlozim da mi je ovo pesma, izvodjenje i nastup vise nudi materijala za ziri, nego za publiku.
Ne slažem se, to baš izdvaja pesmu. Barem po reakcijama ljudi, onima što nisu toliki fanovi dosadan je prvi deo iako je estetičan. Svi na growl zinu. Pa i ona Djurdjina kako je neko od vas rekao, nije imala problem sa growlom nego sa prvim delom.Slažem se sa tobom, ali mislim da je svima nama najveći problem i zašto smo najviše skeptični za žiri u stvari growl u pesmi. Da je pesma sa čistim vokalom uz ovakvu izvedbu kakvu momci imaju, mislim da niko ne bi toliko skeptičan bio za žiri jer se za ovo moraju dodeliti neki poeni. Ali kada imaš scream i growl u pesmi, jednostavno moraš biti skeptik po pitanju žirija
Takodje se ne slazem, mislim da je growl bas added value za ziri jer je toliko zahtevan.Slažem se sa tobom, ali mislim da je svima nama najveći problem i zašto smo najviše skeptični za žiri u stvari growl u pesmi. Da je pesma sa čistim vokalom uz ovakvu izvedbu kakvu momci imaju, mislim da niko ne bi toliko skeptičan bio za žiri jer se za ovo moraju dodeliti neki poeni. Ali kada imaš scream i growl u pesmi, jednostavno moraš biti skeptik po pitanju žirija
I Lord of the Lost su imali growl u svojoj pesmi pa su prošli kao bosi po trnju. 3 boda su dobili od žirija u finalu! Zato sam skeptičanTakodje se ne slazem, mislim da je growl bas added value za ziri jer je toliko zahtevan.
OK je da si ti skeptican, samo ne govori da smo sviI Lord of the Lost su imali growl u svojoj pesmi pa su prošli kao bosi po trnju. 3 boda su dobili od žirija u finalu! Zato sam skeptičan
Ih, pa svake godine od Konstrakte na ovamo po tim muzičkim platformama srpska evrovizijska pjesma bude slušana na Baltiku ali televoting poena od njih nigdje lol.Upali u Top 50 na Spotifaju u Litvaniji, u Letoniji na Dizeru #6
Pa čemu onda dalje učestvovanje ako će nas žiri nastaviti masakrirati šta god da pošaljemo iz godine u godinu i spuštati na dno samo zato jer je Srbija u pitanju?Ja nisam toliki optimista kao neki, od žirija očekujem klasičan Srbija rezultat, dakle između 20 i 30 poena maksimalno. Od publike očekujem negde između 70 i 120 poena, što se nadam iskreno, jeste dovoljno za makar top 15. Ako je Teya Dora bila 17. meni bi jako krivo bilo da ova pesmetina ne bude bar za nekoliko pozicija iznad nje.
Kamo srece da se i ostvari.Ne znam jeste li skontali iz današnjeg intervjua, da su dobili pitanje da li su razmišljali o nekoj saradnji sa Rumunkom, i oni su rekli da sačekamo 7 dana pa će imati neku objavu. Tj vrv duet u najavi.