228. FSC - Inspired

Ja se nadam nakon rezultata da finalno slusanje nije upitno :D
Za razliku od nekih, ja se ne potresam forumskim igricama.

Nisam siguran za slusanje da li ce biti sutra ili u petak, ali mislim da je sutra izvesnije.

Prethodno slušanje propustih ali ovo nadam se da neću. Bolje rezonujem na onom magičnom četu 😂 a i nema premotavanja pesama..

Ja sam svoje glasove poslao Milosu, bas je bilo tesko iako su neke dobre pesme ispale.

Glasanje za finale traje od 14.09.2022 21:10h. (Sreda) do 18.09.2022 (Nedelja) u 15:30h.

Ima jedan dobar lajv za moju pjesmu, nadam se da će ga Stole naći i ubaciti za sutra, ili Niko, ko je već zadužen za to

Sara samo 19p?!?!

Prošli mi svi favoriti. Bravo Ledžer, bravo Sarsina. ❤️

Prvo polufinale:
Kaleo mi je bio daleko najbolji od svih ispalih pesama. ☹️
Pored njega, mogli su dalje i Capaldi i ovaj Chen koji pravo kaže: I'm out! 😂

Drugo polufinale:

E, ovde je baš trostruka šteta za Sofiju Carson, Coeur de Pirate i EkV. ☹️☹️☹️
Dulsina je prošla. Bravo Androga!
Super je makar što Милан nije glasao! 😀

Vala naša si sa čime ćeš me povezati :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Nastavlja se tradicija ulazaka u finale nakon kritičnog početka! Samo nebo je granica! Čestitke i otpalima, svi smo mi pobednici! :)Posebno priznanje za Chena i Tintea, jbg
Nejasno mi je da je Seljko ispao, bio mi je u planu za bojkot svakako ali sam mislio da nema zime za njega, mnogo mi je nula prošlo, to me brine malo.

Za razliku od nekih, ja se ne potresam forumskim igricama.
Isto. Nejasni su mi ljudi koji se potresaju oko igrice obične, ja samo popijem lekove za smirenje kad spušim i to je sve.

Last edited:
Finalisti mozete meni slati ako imate posebnu zelju koji nastup da se prikaze na slusanju, pa cu da prosledim Stoletu.

Meni ispali

1pf:

7p Lewis Capaldi - Leaving My Love Behind
4p Dua Lipa - Break My Hearth
3p Sirenia - Into The Night
1p Kaleo - Skinny

2pf:

10p Fall Out Boy - The Phoenix
8p Sofia Carson - Come Back Home
4p Željko Joksimović - Nije Do Mene
2p Ceca - Trula Višnja

Hehehe kao što sam rekao, Milan je bio Ceca, šteta prodje u finale jednom u nikad i ne glasa xD
Aлое 2 победе имам од пре неколико година :ROFLMAO::LOL:
Извињавам се, али нит сам стигао да преслушам своје полуфинале, нит сам имао воље.
Али да, ја прођем само кад сам дисквалификован. А иначе, контам да сте ми Цецу оцрнили у коментарима. Трула вишња је мени стварно једна од њених најбољих, вреди више него њена последња 2 албума.

Sreca niko nije mogao da snimi moju live reakciju nakon rezultata onako kao sto se to radi na YTu..............mislim da je taj trenutak mogao da se snimi, da bi video definitivno bio viralan.

Otprilike osecaj kao John Snow na kraju 5. sezone GoT-a.

Kad su vec bili objavljeni rezultati i kad sam zvanicno ispao, ide natpis "ispusio si ponovo" i prvi "for the watch". Ono.......nije prijatno, boli ali sta da se radi.

Medjutim, nadalje kako koja dobra pesma ispada (pomenuo sam u proslom postu za koje mi je najvise zao), samo se redjaju ubodi i ide iznova i iznova "for the watch", "for the watch", "for the watch"..........e sad je vec ozbiljno.

I onako vec na kolenima...........ide zavrsni cin............sad vidim ko je iza moje Sare i krajnji rezultat...........ide zavrsni "for the watch", ovaj put pravo kroz srce i kraj. Dzon je svoje zavrsio i sledi scena na snegu, dobro poznata........

Bukvalno, instant meltdown nakon ovog zadnjeg dela. Morao sam malo....na svez vazduh. Ovo Sarino ispadanje me pogodilo vise nego sva moja ispadanja zajedno. Daleko je gore......bas zato sto ima sire razmere i vecu tezinu.

@Margy nemoj da tugujes........ja sam ponosan na tebe ❤️ Nije folk metal bio ali pogodila si sve i sve si uradila kako treba, sto potvrdjuje i da nisam jedini koji smatra da je ovakav ishod zaista strasan i nepravedan. Meni je bas drago sto mi se ostvarila zelja da me izvuces ti (jesam li stvarno uspeo da telepatski namestim brojeve, sad je enigma i za mene :ROFLMAO: ) i sve si uradila kako treba i sto se tice izvodjaca i sto se tice pesme. Sta god tabele govorile, meni je tvoj ukus bio i ostao najbolji ❤️

Bez razocarenja, rekao bi da je zreb za neke bio dosta los, a za neke je bio najbolji sto je mogao biti :D

Britney moja draga ispala kao i Dua Lipa, izvinite ali to nije realno!Ja razumijem za Dua Lipa efekt ali nije to korektno. Ovo drugo polufinale mi je realno prolazi.sam ugodno iznenađen finalnom, drugi FSC novog Foruma, drugo finale.

Back