Sreca niko nije mogao da snimi moju live reakciju nakon rezultata onako kao sto se to radi na YTu..............mislim da je taj trenutak mogao da se snimi, da bi video definitivno bio viralan.
Otprilike osecaj kao John Snow na kraju 5. sezone GoT-a.
Kad su vec bili objavljeni rezultati i kad sam zvanicno ispao, ide natpis "ispusio si ponovo" i prvi "for the watch". Ono.......nije prijatno, boli ali sta da se radi.
Medjutim, nadalje kako koja dobra pesma ispada (pomenuo sam u proslom postu za koje mi je najvise zao), samo se redjaju ubodi i ide iznova i iznova "for the watch", "for the watch", "for the watch"..........e sad je vec ozbiljno.
I onako vec na kolenima...........ide zavrsni cin............sad vidim ko je iza moje Sare i krajnji rezultat...........ide zavrsni "for the watch", ovaj put pravo kroz srce i kraj. Dzon je svoje zavrsio i sledi scena na snegu, dobro poznata........
Bukvalno, instant meltdown nakon ovog zadnjeg dela. Morao sam malo....na svez vazduh. Ovo Sarino ispadanje me pogodilo vise nego sva moja ispadanja zajedno. Daleko je gore......bas zato sto ima sire razmere i vecu tezinu.
@Margy nemoj da tugujes........ja sam ponosan na tebe

Nije folk metal bio ali pogodila si sve i sve si uradila kako treba, sto potvrdjuje i da nisam jedini koji smatra da je ovakav ishod zaista strasan i nepravedan. Meni je bas drago sto mi se ostvarila zelja da me izvuces ti (jesam li stvarno uspeo da telepatski namestim brojeve, sad je enigma i za mene

) i sve si uradila kako treba i sto se tice izvodjaca i sto se tice pesme. Sta god tabele govorile, meni je tvoj ukus bio i ostao najbolji