rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ali Đoković je raspali teniser? Nije mi jasno šta želi da kaže ovaj random X troll? Da interno pošaljemo Cecu?

Stressed GIF

Znate koliko želim da neko poznat ode (msm već se desilo sa Hurricane) ali sa nekom krštenom pesmom.

Da li će krajnji rezultat onda prebaciti više od 15. mesta? Kada se već toliko neki (👇) žale da na ESC idu nepoznata imena i da zato ne prolazimo dobro. Svi su stručni nakon ESC a niko neće da se pokaže na delu.

View attachment 44963
zorica-markovic (4).gif

Dosadna je dotična više, svake godine ista priča, bukvalno preživljavamo dan mrmota.

Ali džaba sve kad je i ona sama svesna da joj je krajnji domet svađanje s tviterašima.

• Like
Reactions: FFM
Pozicija Srbije kod žirija u polufinalu:

Belgija: 13. mesto
Hrvatska: 4. mesto (7p)
Estonija: 14. mesto
Finska: 12. mesto
Gruzija: 5. mesto (6p)
Nemačka: 12. mesto
Grčka: 2. mesto (10p)
Izrael: 14. mesto
Italija: 14. mesto
Litvanija: 11. mesto
Moldavija: 6. mesto (5p)
Crna Gora: 1. mesto (12p)
Poljska: 4. mesto (7p)
Portugal: 5. mesto (6p)
San Marino: 8. mesto (3p)
Švedska: 11. mesto

Karleuša je večita prodavačice magle.

Neka pogleda nastup Lavine, ovaj evrovizijski, a i može sa PzE, čisto da vidi kako izgleda kada ljudi imaju izgrađen umetnički identitet i znaju kakav vizuelni pravac žele. Ona ni to ne ume, dekra po Evropi i šire, od pesama pa sve do ideja za spotove i nastupe.

Ovi što su nas stavili na poslednje/pretposlednje mesto treba kolektivno da idu na ispiranje ušiju, pa i mozga. Kapiram da pesma nije nečiji fah, ali po kom kriterijumu se usuđuješ da onakav vokal i nastup tako rangiraš, osim ako kriterijum nije lični ukus, što je potpuni apsurd?

Pozicija Srbije kod žirija u polufinalu:

Belgija: 13. mesto
Hrvatska: 4. mesto (7p)
Estonija: 14. mesto
Finska: 12. mesto
Gruzija: 5. mesto (6p)
Nemačka: 12. mesto
Grčka: 2. mesto (10p)
Izrael: 14. mesto
Italija: 14. mesto
Litvanija: 11. mesto
Moldavija: 6. mesto (5p)
Crna Gora: 1. mesto (12p)
Poljska: 4. mesto (7p)
Portugal: 5. mesto (6p)
San Marino: 8. mesto (3p)
Švedska: 11. mesto

U principu pukovnik ili pokojnik :)

Mene bi bilo sramota da me takva persona predstavlja na Eurosongu. Otišla bi ona rado na Eurosong, ali joj je ispod časti da se prijavi na PZE jer bi morala da se takmiči tamo sa ostalima! I još da uhvati i da pukne od nekog anonimusa 😆....ego joj to ne bi podneo. Sećate se samo kako je onaj nabeđeni drogoš napustio green room 2022 jer je dobio mali broj glasova pa mu je bilo ispod časti da sedi tamo 😆

Pa nije jedina afirmisana koja neće na PZE. Zato nam je većina i podrum. Eventualno kada bi se stvorila praksa afirmisani izvođači samo da se prijavljuju, onda bi im možda bilo i zanimljivo da se takmiče. Hoću reći, nije ona izolovan slučaj koji ovako razmišlja.

Kareluša bi bila ispljuvana kao Princ i stranci bi se samo nadovezali na nas. Takođe bila bi dočekana na nož i tokom PZE tako da i zbog toga neće da ne vide njene fanice koliko je nepopularna.

Ja imam osecaj da ako se uopste bude odrzao PZE sledece godine, to moze da bude do sada mozda i najbolja sezona po imenima.
Bas imam osecaj da ce se prijaviti nekoliko dosta poznatih.
Mozda sam samo delulu, ko ce ga znati.
Jedino ako im Bugarska nije egzotična destinacija pa preskoče 😆

Ovi što su nas stavili na poslednje/pretposlednje mesto treba kolektivno da idu na ispiranje ušiju, pa i mozga. Kapiram da pesma nije nečiji fah, ali po kom kriterijumu se usuđuješ da onakav vokal i nastup tako rangiraš, osim ako kriterijum nije lični ukus, što je potpuni apsurd?
Pa to su te zemlje koje nas uvek lepe za dno. Zna se i zašto. Mislim da bi padale sekire sa neba da nam ko od njih ikada da bod. I to u polufinalu.

Back