Ajaoj, pa čemu kvarenje ove teme na prethodnih par strana "mišljenjima" nekih potpuno nebitnih i totalno ireleventnih osoba koje treba da su zaboravljene i na stubu srama u najmanju ruku?!
Ja i dalje ne mogu da se otmem razočaravajućem utisku jer ovako vrhunski predstavnici i fenomenalan nastup nisu bar kako-tako izdominirali kod dobrog dela publike i imali više TVT poena.

Odabrali smo sigurno najbolje šta smo imali, a pritom smo imali i prilično jako nacionalno takmičenje. Nikako nam prosto ne ide da i mi malo budemo prepoznatljiviji, ali verovatno da sam subjektivan jer ne verujem da ćemo u skorijoj budućnosti imati ovako dobre predstavnike i pesmu!

Postoje naravno uvek pitanja šta je moglo bolje da se uradi i napravi i toga će uvek biti. Uvek može bolje, i kada je sve gotovo savršeno i ostvaren vrhunski rezultat, možda je trebalo da pevaju na engleskom (dijaspora nas je poptuno izignorisala), možda neke manje korekcije u nastupu i načinu interpretacije, ali uvek treba poštovati ono što su umetnici sami zamislili i pripremili i lako je ovako pametovati nakon svega.
Na ove momke sam apsolutno ponosan jer su blistali i na najbolji način predstavili Srbiju i od srca im želim sve najbolje u budućoj karijeri, a siguran sam da će je imati!
U ovom trenutku i nakon svega bih voleo da odustanemo od ovog takmičenja ili da se isto ugasi ili restartuje na neko vreme jer ovo više nema smisla.

Možda kada prođe još par dana se ohladim, ali ako treba da nastavimo se apsolutno slažem da ne treba da se stalno povijamo ka nekim trendovima i da uvek menjamo i težimo da šaljemo nešto suprotno i drugačije već samo najbolji paket koji imamo u ponudi.
Još jednom OGROMNO bravo za Lavinu koji su mi bili apsolutni favoriti na PZE-u od prvog dana!!!