ESC 2026: Polufinale i finale

Treba mi još Eurovision content-a, puca me depresija.

Želim da se nastavi telenovela ukradena mlada na svadbi između Sala i Pelina.

Nući u Jutarnjem povodom novog albuma.

Nije oduševljen plasmanom Lavine, mogao je TOP 10.

Oduševljen je Darom, njenim prisustvom na društvenim mrežama, celim paketom.

I sledeća rečenica:"Možda će biti bolje sledeće godine" povodom našeg plasmana, ali tihim glasom.

Sve mi to miriše da će se prijaviti na PZE, baš je često ove godine na RTSu.

Ne znam da li mi je post esc dep pomutila mozak.

Kako je lepo ovo videti. Naši mediji tretiraju Lavinu toliko odvratno i ponašaju se kao da su napravili neki zločin a oni najuspešniji predstavnici od Konstrakte.

Za Alisa sam isto videla kako ga albanski mediji ponižavaju, Antigoni plače na aerodromu i izvinjava se zbog plasmana... Felicia plače zbog komentara u Švedskoj... Ogroman je pritisak predstavljati zemlju na ESC i ne osuđujem ljude koji nemaju hrabrosti da se prijave.

Kako je lepo ovo videti. Naši mediji tretiraju Lavinu toliko odvratno i ponašaju se kao da su napravili neki zločin a oni najuspešniji predstavnici od Konstrakte.

Za Alisa sam isto videla kako ga albanski mediji ponižavaju, Antigoni plače na aerodromu i izvinjava se zbog plasmana... Felicia plače zbog komentara u Švedskoj... Ogroman je pritisak predstavljati zemlju na ESC i ne osuđujem ljude koji nemaju hrabrosti da se prijave.

Nažalost je to realnost svuda zadnjih par godina. Ne zaboravimo kako su Španci hejtovali Slo-mo, Srbi, Saru Jo...

Izgleda da je i pobednica imala neki hejt u Bugarskoj. Meni ovo danas izbacio algoritam: Bugarin sa kacigom se obraća domaćim hejterima😂

Dug je video ali prezabavan i leči završetak/esc dep.

Evo gospođice Konte, učesnice revijalnog dela protekle Evrovizije.

1779211284172.webp

Jezivo je koliko se nasi podsmevaju bugarskoj kao nekoj banana drzavi a mi smo gori od njih i po standardu i po demokraticnosti i korupciji. Karleusa jadnica bi sve dala da ima hitove kao Tea i slicne bugarske-fazon folkerke kao sto je pljuvala Maju a zapravo ona je trebala da peva Majine pesme da je doslo do saradnje sa J & B. Sendvicarka moze samo da sanja o Darinoj viralinosti i brojkama na streaming platformama.

• Like
Reactions: FFM
Meni od svega ovoga stvarno nije dobro tako da ja verovatno ću napraviti pauzu od Evrovizije do daljnjeg. Sigurna sam da će biti "zabavno" u Bugarskoj, ali ovo sve od finala i oko finala i od odnosa, korupcije, izraela, ljudi mi je jezivo, odvratno, toksično. Kad pomislim na potencijalni PZE sa ljudima koje prizivate, dodje mi da se polijem benzinom takođe, a i ovako ne mogu više da proživljavam svake godine dan mrmota sa Evrovizijom.

ESC 2026: Polufinale i finale
Back