Seli, odslušali uz pivo i čips. Ima svašta, dosta komercijala popa koji je hit or miss, ali ima i istaknutih predloga. Ovakvi su komentari (mrzi me bojiti, da se zaključiti šta je šta). Vrlo krasni baneri Evile, sviđa nam se tematika i sve! Evo obojićemo istaknute, pa ko je tu nek se raduje poenima (u pf i/ili finalu).
PRVO POLUFINALE
Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish X Lepe utiske ostavilo, treba podržati svoje lokalno vatrogasno društvo. Drop je super.
Conan Gray - Vodka Cranberry X Neobavezno. Refren je lepuškast, to možemo dati. Dobra je gradacija sa višim oktavama u adlibu pred kraj pesme.
Etta Marcus - Theatre X Sviđa mi se estetika, a pesma je onako baš na tankoj liniji da ne bude dovoljno. Refren je keči pa može izvući.
RELJA - INTERCONTINENTAL X Očekivao sam da mi se ne svidi, ali evo slušamo. Lepuškasta je pesma, dosta popasta što je neki fazon koji fura izgleda.
Xico Gaiato - Sem Perdão X Sećam se gospodina sa FdC, ovo nam je ostavilo isto odličan utisak kao tad, veoma misteriozno.
Halsey - You should be sad X Ne kontam ovu erotiku uz ovako mid melodiju, ne uklapaju se spot i pesma.
Iulia Teleuca - LUNA X Sviđa nam se ovakva rumunjara za leto, deep house vilinski sve se ovde slaže ko domine. Malo repetativno do kraja jedino.
Blanks - Heart On Fire X Ovaj tekst kao da se neko zajebava, cenim da je ovo jedna od onih krindž pesama na silu da ostavi humorističan efekat.
Bea - Never Know Love X Lepa dama, izdržali smo kroz ovu baladersku patetiku zato što je lepo za gledati.
Lost Frequencies - Rise X Refren dobar, versovi su mid. Kad se sabere i oduzme ipak je dobar utisak.
Bella Poarch - Ribcage X Podseća malo na LaRosu estetika, svidelo mi se ovo sad girl iskustvo.
Temper City - Self Aware X E ovo je interesantno, poznata mi je pesma ovako (možda instagram reelsi). Skroz simpa indi rokčić.
Marina Reche - Mil Preguntas X Isti komentar kao za Beu, s tim što nam se ova balada nešto više sviđa, gradacija u klaviru je vrlo interesantna.
BONES UK - Beautiful Is Boring X Odlično, ovako nešto sva polja precrtava šta tražimo od pesme, a i keči je itekako.
Francesco Gabbani - Summer Funk X Onako, dosadan je malo. Bio bi bolji utisak da smo trenutno u nekoj Đenovi.
Still Corners - Today is the Day X Uh sviđa mi se estetika, al pesma mi stvarno ne ostavlja nikakav naročit utisak :/
Alba August - Killing Time X Očekuješ da bude neka vrhčina u versovima, a onda refren sa standardnom pop strukturom razočara. Moglo je bolje.
Benjamin - Badabim (My Kind Of Terapiaa) X Sviđa mi se, malo me vuče na 2010te iz nekog razloga. Malo je i BTS, kpop boj bend xD
Bea Duarte - Mar X Dobra power balada, održala nam je pažnju.
The Weeknd & Ariana Grande – Save Your Tears X Smor od pesme, i ovako ne volim kad dođe na radiju.
DA TI - Take Me There X Malo mi se sviđa, malo ne. U svakom slučaju je skroz fino za poslušati.
DRUGO POLUFINALE
Gran Error x Elvana Gjata - Besame En Rio X Ubaciš u Chat GPT napravi mi himnu svetskog prvenstva sa ženskim vokalom. Okej je, postoji.
Oliver Dragojević - Angela, Angela X Pa nije mi ovo nostalgično pošto ne slušam takvu muziku (na nekoj svadbi možda čujem neformalno). Pesma kao pesma ok, ne hejtammo sve ima svoju publiku.
Katy Perry - Rise X Nije loše, može bolje.
Edita - Plavi X Edita mi je domaći gilti pležr (iako mi njena pojava ide na ganglije). Dobra je ova pesma, čuli smo sve nam je ovde zanimljivo.
LUNA KILLS - LOWER X Ne kontam ove pesme sa pop refrenom i onda growl drop, nekako mi se nije uklopilo u celosti.
Paola e chiara - A modo mio X E kao što je Dragojević EX-YU svadba, ovo je neka italijanska recimo, zamišljam da se prvi ples uz ovo igra taj neki vajb.
Ebony - RAGE X Ovo sam nekad negde nabasao, sviđa mi se vrlo interesantna mračna estetika (ne samo zbog boje kože khm khm). Ostavlja jak utisak i ističe se.
Daryl Hall & John Oates - Out of Touch X Ma kako ovo nije bilo do sada xD Pa dobar evergreen, volemo čuti.
JONY - Лечу X Nije loše, izdržali smo. Zanimljiv trep bit.
MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble X E ovo smo isto negde neformalno čuli, sviđa mi se, gasiralo bi me da Srbija učestvuje na svetskom.
LORENA - KAKO SAMO MATER ZNA X Lepo peva, al je dosadnAaAaAa.
INJI - I WANNA FEEL IT ALL X Ju al je probitačan bit, trese se kuća. Izvozalo bgm, a i lepa je za gledati, bravo.
Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru X Izvini Vaxe, al ne rade me ovakve pesme, previše sam ti ja ADHD za instrumental bez jačeg BPMa.
Freya Ridings - Weekends X Nikakav utisak nije ostavila.
Gregorian: Moment of Peace X Lepi eterični zvuci, Enigma-like.
Cobrah - Hush X Sviđa mi se predrefren, ne sviđa mi se refren nekako je mogao melodičniji biti (ili je možda naš možda nas mozak tako očekivao). Solidno, moglo biti odlično.
Jake Wesley Rogers - Pluto X Vrlo estetično, ostavlja utisak. Pesma onak, nismo u raspoloženju za ovo trenutno možda.
ACO REGINA - KORACI X Okej, standardno.
Jagwar Twin, sir lucius - welcome to the circus X E ovo smo isto čuli, pa u ovom polufinalu za Pohatan uši šije konkurenciju, odlična pesma.
Tip Stevens - Emperor X Uuuuu. Pa izgleda da smo počašćeni na kraju pf sa nečime što nas vraća u egzistenciju.
Dragana Mirkovic - Riding through the fire X Najjače.