306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲

EvilSmile

Ekspert
Pozdrav forumaši! Ili treneri? Nešto sam pomešao. Ili ipak nisam. Dobrodošli u svet Pokémona i muzike!

image_463898.webpJa sam Profesor Evil Smileovich - aktuelni šampion Muzičke Lige regije Valoris. Dobio sam toliko poziva da prosto nisam mogao a da vas ne ugostim i pripremim za nezaboravno putovanje kroz ovaj čudesni svet Pokémona!

Takođe to znači da ću vam pomoći da odaberete svog prvog Pokémon partnera, uz kojeg ćete se do kraja boriti u BattleAreni kako biste osvojili Trofej Pobednika FSC-a 306!

U ovoj regiji, svaki ton ima svoju snagu, a svaki ritam može pokrenuti bitku. Od mirnih šuma Leafrest Villagea do vatrenih festivala Emberfall Cityja, Pokémoni i vi - njihovi treneri stvarate simfoniju koja odzvanja dolinama Riverbenda, ori se Lumina Park-om, čak se može čuti kroz hladne ostatke ruševina Solare . Možete primetiti da je region povezan brojnim Mostovima, što je omogućila gradonačelnica Harmonie - ALIKA uz pomoć svog Conkeldurr-a, dok našeg predsednika säm-a više zanima brčkanje na plažama Coral Bay-a sa Gardevoir-ima.

No vaše putovanje počinje upravo počinje. Ko će postati novi šampion Valorisa? Ko će pronaći savršen balans između ritma i snage svog partnera?

Saznaćemo po završetku 306. FSC-a i teme - Pokémon Music League !

Copilot_20260613_131101.webp

Pravila : Svi treneri biraju jedan broj od 1-50 i šalju ga putem privatne poruke koji će odrediti njihovog starter Pokémona. Oni su podeljeni nasumično u pet grupa iz svake od postojećih 9 generacija po jedan od tri standardna, Vatreni, Vodeni, Travnati, za one koji su bili uzbuđeni oko turira pa se uspavali kao Ash, spremili smo i Električne, a oni koji su se uputili na avanturu eto tek tako... Pa dobiće najobičnijeg Normalnog pokemona koji je uhvaćen iza prvog žbuna, jer me mrzelo da ih više hvatam ok? Ali zar to nije 45 pitate se? Da, 5-oro od vas mogu završtiti sa partnerom koji nije ni manje ni više nego jedan od Legendarnih Zmajeva spreman da počisti sve početnike!

...

Dakle da skratimo priču, birate broj (SLOBODNI BROJEVI U POSTU ISPOD), dobijate svog Pokémon-a (svako različitog) odgovarate na zadatak koji je ograničen tipom Pokémona koga ste dobili, a ograničenja su uglavnom žanrovska i to labavo - nešto što ide sa elementom partnera, a uz tri dodatna ograničenja da malo otežamo. Za LEGENDARNE ZMAJEVE DODATNA OGRANIČENJA NE VAŽE (osim standardnih FSC pravila)

Žanrovi prema tipu Pokémona koji dobijete :
Vatreni
🔥 : Latin pop, Reggeaton, Turbo pop, Balkan music, Power Metal - muzika koja zove na ples, ima pokretačku snagu, dobrodošle su i koreografije, eksplozija energije, ali i snažno metal prisustvo! Što više vatre to bolje! BE ON FAJA FAJA!
Vodeni 💧 : balade (pogotovo ispraćene klasičnim instrumentima), akustika, chillout pop, soul, jazz, R&B, ali i darkpop, - sporije ili midtempo pesme koje umiruju, elegantne su ili pak izražavaju snažne emocije
Travnati 🌿 : country (country pop), etno, indie, alt, world music, mystical - sva ona muzika koja nas ujedinjuje sa prirodom, različitim kulturama, neobični instrumenti različitih egzotičnih nacija (osim arapske muzike i prostora gde je - pa pustinja)...
Električni ⚡ : EDM, dance, electronic, techno, trance, rave, industrial - energetski naboji na max, visok BPM preferabilno
Normalni ⚪ : mainstream popić, pop rock, radio friendly pesme, kpop, pa i joke entries, rap, trap, hiphop - ono sta je generalno najširoj publici dostupno, a ne uklapa se u prethodne 4 kategorije.
Zmajevi 🐲 : Ovde je zadatak odabrati primarno izvođača koji se upisao na prvo mesto USA Billboard Hot 100. Pesma može biti bilo koja. Za njega ne važe dodatna ograničenja.

Dodatna ograničenja :

1. bez pobede na FSCu;
2. max 20 miliona pregleda na najgledanijem / najslušanijem klipu na youtubu u momentu slanja;
3. maksimalno 5 učešća na FSCu, i da nema nijedno ucesce od FSC 295 pa do 305.

PONAVLJAM OVA OGRANIČENJA NE VAŽE ZA ZMAJEVE!!!
+ standardna FSC pravila

Molba : Pošto ima mnogo rupa (sa namerom da olakšam prijave), i praktično zavisi od mene da li ću odbiti pesmu ako mi se ne uklapa u element, zamolio bih vas da ne trolujete, ako vam se zadatak ne dopadne, ili prosto poželite.

Prijave - preuzimanje zadataka započinje SUTRA, 14.06. u 12h i traje do PETKA 19.06 u 12h kada se u večernjim časovima očekuje priredba!

spisak prethodnih učesnika :
https://docs.google.com/spreadsheet...LyBhxWPSN4jQ/edit?gid=117259474#gid=117259474

Takođe molim za strpljenja prilikom odgovaranja - pošto je u pitanju (meni nepotrebno) složeniji projekat :D

Uživajte u pogledu na Valoris gde ćemo provesti narednih par nedelja jer ŽELIŠ DA BUDEŠ NAJVEĆI KAO NIKO DO SAD!

20260613212019256489.webp

I za kraj da se podsetimo čuvene špice od koje je sve krenulo !

Last edited:
Slobodni zadaci : 33 ... 34 ... 35 ... 40 ... 46 ... 48 ... 49 ... 50

Svi Pokémon-i VODENOG i NORMALNOG tipa su preuzeti!

Last edited:
Hvala. Živaca mi treba za ovo najviše :D Ali hvala najlepše ;)

Plus neophodno je da neko odabere Pokemone Ivani i meni!

Last edited:
Vauu .. Odlična tema 😍
Očekujem odlične pesme
pokemon c GIF

Ono što sam želeo napisati, obzirom da ćemo slati tamo vamo poruke, u drugom postu ću ostavljati zauzete brojeve što pre se zauzmu.... Pa i ako vam ne odgovorim. Prvih sat će biti pakao, očekujem posle ići sporije.
Da li želite nov broj ili idući ako je zauzeto?

Mislim da se dešavalo da odrede 1 i 2, ili npr poslednja dva broja, ali ovako u sredini jedan za drugim ne sećam se ni ja da je bilo 😊

Profesore, baš je profesorski odrađeno 🙂

Samo da osvojim željenu destinaciju 🤣

Želim ti sve najbolje u organizovanju i samo strpljivo i polako 🙂

Ne osvajaš destinaciju nego Pokémona, a tvoj početak je blizu jednog od mesta, iz kog potiče. Svi putevi vode ka Battle Areni, gde ćete se sukobiti na kraju festivala! Srećno!

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲
Back